Top 5 tretmana pred more – Spremamo se za leto

PETAK, 04.06.2021

Top 5 tretmana pred more učiniće vašu kožu mekom, bez dlačica i celulita a vaše lice delovaće sveže i pripremljeno za odmor.

Uskoro će leto, a to znači i putovanje u neku od toplijih zemalja i odmor koji svi jedva čekaju. To je vreme da na neko vreme zaboravite na posao i svakodnevne probleme i da uživate u suncu, moru i upoznavanju novih mesta.

top 5 tretmana pred more

Međutim, odmor predstavlja i pravi izazov za vaše zdravlje, posebno za kožu lica i tela. Prilagođavanje na drugu klimu, promena režima ishrane, jako sunce i morska so – sve ovo može neočekivano uticati na vašu kožu.

Top 5 tretmana pred more će pomoći vašoj koži da se pripremi za leto i neprijateljske UV zrake.

Top 5 tretmana pred more koje možeš da probaš

Laserska epilacija pre odlaska na more je „must have“

Leti svi želimo da izgledamo besprekorno, bez celulita, viška kilograma, ali pre svega, bez neželjenih dlačica. Brijač nije dobra ideja ako planirate odlazak na more, jer će vas posle par dana sačekati nove dlačice, iritacija i urasle dlake, a to nikako ne želite.

Depilacija jeste opcija, ali vas takođe možete očekivati slične probleme. Doduše, ne tako brzo, ali zašto biste se oslanjali na te metode kada postoji laserska epilacija koja obećava glatku i nežnu kožu.

top 5 tretmana pred more

Zahvaljujući Alma Soprano Titanium uređaju tretmani se mogu raditi i na osunčanoj koži. Osim toga, ovo je jedini aparat na svetu koji postiže sve tri talasne dužine istovremeno, što znači da uklanja i tamne i svetle, i jake i tanke dlake. Sjajno, zar ne?

Mezoterapija kao idealan tretman pred leto

Aktivacija regenerativnih procesa u koži, poboljšavanje cirkulacije krvi, ojačavanje antioksidativne zaštite – sve ovo je u moći mezoterapije.

Nekoliko tretmana mezoterapije vitaminima i mineralima pre puta u tople zemlje, gde će se povećati ultraljubičasto zračenje, pomoći će vašoj koži da ostane zdrava i hidrirana.

Mezoterapija se smatra jednim od najefikasnijih tretmana kada je koža lica u pitanju, budući da samo jedna procedura daje bolji rezultat od višemesečnog korišćenja kozmetičkih proizvoda.

Nakon što se aktivne supstance ubrizgaju u kožu, počinju da deluju iznutra. Koža se obnavlja, rešava svojih nedostataka i priprema za sve te sunčane zrake koje će upiti na odmoru.

Hemijski piling pred sunčanje – da ili ne?

Mnoge žene postavljaju ovo pitanje. Na internetu i u časopisima možete pronaći različite i zbunjujuće informacije na ovu temu. Ali jedno je sigurno – piling je moguće i potrebno uraditi pre odlaska na more!

Stručnjaci preporučuju izvođenje procedure najkasnije 2-3 nedelje pre odmora. Hemijski piling će eliminisati mrtve ćelije kože, učiniće je glatkom, mekšom i zategnutijom.

top 5 tretmana pred more

Odličan izbor je površinski piling, a kada govorimo o dubokom hemijskom pilingu, onda je bolje ovaj tretman odložiti za jesen. Duboki piling može prouzrokovati prekomernu pigmentaciju kože ili čak dovesti do opekotina od sunca.

S druge strane, površinski piling će ukloniti gornji sloj kože i pripremiti kožu da se ravnomerno osunča.

Biorevitalizacija – još jedan tretman pred leto za blistavu kožu

Biorevitalizacija je injekciona metoda slična mezoterapiji, s tim što, za razliku od nje, podrazumeva uvođenje preparata na bazi hijaluronske kiseline. Veoma često pitanje – Šta je efikasnije – Biorevitalizacija ili mezoterapija?, međutim svaka od ove dve procedure ima svoje benefite i preporučuje se kao tretman pred leto.

Biorevitalizaciju je najbolje uraditi pre planiranog letovanja. Na taj način ćete pripremiti kožu za sunce i nepoželjno UV zračenje kako ono ne bi ostavilo posledice.

Već nakon prvog tretmana videćete rezultate, poput popravljene boje lica, ravne i glatke kože i smanjenja hiperpigmentacija.

top 5 tretmana pred more

HydraFacial tretmani za čistu kožu spremnu za leto

HydraFacial tretmani su nastali od mikrodermoabrazije, koja predstavlja nehirurški postupak uklanjanja spoljnog sloja kože pomoću protoka mikrokristala preko površine kože.

Ali, HydraFacial tretmani su drugačiji. Prilikom procedura se koristi specijalno oblikovani spiralni vrh koji vrši piling i uklanja nečistoće, uz nanošenje različitih seruma koji pročišćavaju, hidriraju i snabdevaju kožu antioksidansima. Baš ono što će vašoj koži biti neophodno prilikom dužeg izlaganja suncu.

Postoje tri vrste tretmana – HydraFacial Shine, HydraFacial Deluxe i HydraFacial Platinum tretman. Koji će od njih odgovarati vašoj koži možete saznati na konsultacijama sa vašim doktorom i pomoći sebi da se sa odmora vratite lepe i blistave kože.

Za ovih top 5 tretmana pred more klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.