HydraFacial tretmani regeneracije

HydraFacial tretmani su neinvazivni, nehirurški postupci koji odmah daju rezultate bez ikakvih neugodnosti ili vremena oporavka. Ovi tretmani predstavljaju proboj u estetskoj tehnologiji, a ono što ih izdvaja od drugih postupaka obnavljanja kože je sposobnost tretmana da hidrira kožu.

HydraFacial tretmani uklanjaju mrtve ćelije kože i odstranjuju nečistoće dok istovremeno hidriraju novu kožu sredstvima za čišćenje. Postupci obnavljanja kože umiruju, hidriraju, ne iritiraju i odmah daju rezultate.

hydrafacial tretmani regeneracije kože

HydraFacial tretmani za obnavljanje kože temeljito poboljšavaju kožu koristeći patentiranu Vortex tehnologiju za istovremeno čišćenje, piling, ekstrakciju i hidrataciju. Tretmani spajaju umirujuće i okrepljujuće spa terapije sa naprednom medicinskom tehnologijom kako bi se postigli momentalni i trajni rezultati.

HydraFacial tretmani su nastali od mikrodermabrazije, starijeg srodnog tretmana, koji je nehirurški postupak uklanjanja spoljnog sloja kože pomoću protoka mikrokristala preko površine kože. Međutim, HydraFacial tretmani ne koriste kristale u procesu pilinga, već specijalno oblikovani spiralni vrh koji vrši piling i uklanja nečistoće, uz nanošenje različitih seruma koji pročišćavaju, hidriraju i snabdevaju kožu antioksidansima tokom procesa tretmana.

Tri različita HydraFacial tretmana predstavljaju najpopularnije na svetu zbog toga što su neinvazivni i izvode se za 30-45 minuta, bez ikakvog bola ili nelagodnosti.

regeneracija kože beograd

HydraFacial Shine tretman

Čišćenje lica delotvornim HydraFacial tretmanom za lice. Uživajte u blistavoj i zdravoj koži lica na najefikasniji, moderan i bezbolan način. HydraFacial tretman odmah doprinosi nezi lica.

Ovaj tretman čišćenja lica ne zahteva nikakvo vreme za oporavak od tretmana, daje momentalne rezultate, dok istovremeno dubinski čisti, podmlađuje, beli i dubinski neguje lice, kombinujući 4 tretmana u 1.

HydraFacial Hidrodermoabrazija je neinvazivni tretman čišćenja lica u više koraka, koji kombinuje prednosti hidrodermoabrazije, hemijskog pilinga, ekstrakcije sebuma, hidratacije i antioksidativne zaštite.

Tretman se često koristi u savremenoj medicini koristeći dejstvo antioksidanata, vitamina i hijaluronske kiseline, koji uspevaju da poboljšaju izgled bora, čiste začepljene pore i obnavljaju ravnotežu kod masne kože ili tipova kože koji stvaraju akne.

Objavljene kliničke studije najboljih američkih lekara dokazale su da HydraFacial deluje bolje od bilo kog drugog tretmana podmlađivanja kože. Korišćenjem 4 u 1 sistema Vortex tehnologije obezbeđuje se temeljito čišćenje, piling, korekcija nepravilnosti na koži, duboka hidratacija i podmlađivanje kože, kao i uklanjanje bora.

HydraFacial je pogodan za sve tipove kože, pruža neinvazivan tretman i čišćenje pora zajedno sa odgovarajućom kombinacijom seruma. Korišćenjem najnaprednije tehnologije nededuktivnog uređaja bez lasera iz oblasti modern dermatologije, postižu se momentalni rezultati koji traju, pružajući koži željeno zdravlje i sjaj.

Kome je namenjen HydraFacial?

HydraFacial Hidrodermoabrazija namenjena je i muškarcima i ženama svih uzrasta i tipova kože. Može se koristiti čak i za mlađe uzraste (tj. tinejdžere), ukoliko lekar smatra da je to potrebno za određenu vrstu kože. Tretman se može primenjivati tokom cele godine i ne zahteva vreme za oporavak.

Poznate ličnosti ga zovu HydraFacial tretman za lice i crveni tepih, pošto ga preferiraju kao željeni tretman neposredno pre pojavljivanja na crvenom tepihu! Zbog činjenice da se tretman može primeniti bukvalno u poslednjim trenucima pre nekog važnog pojavljivanja i bez ikakve potrebe za bilo kakvim vremenom oporavka, mnoge poznate ličnosti ga koriste kako bi pružili svom licu prijatno iskustvo podmlađivanja i čišćenja, koje koži pruža duboku hidrataciju i daje dubok sjaj pred neko važno pojavljivanje.

Vredi napomenuti da se HydraFacial tretman lica uvek može kombinovati sa širokim spektrom drugih tretmana (npr. Tretman protiv starenja, hijaluronska kiselina, mezoterapija i drugi tretmani), kao i da im prethodi kao preferirani tretman.

Kako se primenjuje HydraFacial tretman?

HydraFacial Hidrodermoabrazija traje samo 25-30 minuta, pružajući neke vidljive, momentalne, bezbolne rezultate i bukvalno ne zahteva nikakvo vreme oporavka. Pokazatelji značajnih promena koje HydraFacial može da pruži su fotografije delova lica poput jagodičnih kostiju, čela i područja oko nosa, pre i posle tretmana.

Tretman je podeljen u 4 osnovne faze:

1. Hidrodermoabrazija

Tokom ove faze započinjemo sa površinskim čišćenjem. Nastavljamo uklanjanjem mrtvih ćelija kože sa epidermisa, dok je pripremamo za sledeće faze.

2. Piling

Ubrizgavamo epidermis rastvorom glikolne i salicilne kiseline koja ima sposobnost da izbeljuje i zaglađuje kožu, kao i da uklanja prljavštinu i ostatke kože kod pora.

3. Ekstrakcija sebuma

Korišćenjem nekih posebnih glava koje primenjuju negativni pritisak i istovremeno ubrizgavaju vodu, uspevamo da dubinski očistimo kožu, uklanjajući sebum iz pora kože, kao i mrtve ćelije kože.

4. Hidratacija i antioksidativna zaštita

Pripremajući epidermis za završnu fazu, ubrizgavamo serum obogaćen hijaluronskom kiselinom, antioksidantima i peptidima koji pružaju visokokvalitetnu hidrataciju i antioksidativnu zaštitu.

Koje su prednosti HydraFacial tretmana?

HydraFacial Hidrodermoabrazija pruža neke značajne prednosti za kožu, koje se mogu uočiti odmah i bez ikakvih neprijatnosti.

Najvažnije prednosti čine:

 • Piling,
 • Duboka hidratacija i podmlađivanje kože, sa momentalnim rezultatima,
 • Elastičnost kože,
 • Poboljšanje boje kože i protoka krvi ka njenoj površini,
 • Izražene bore se prikrivaju bez potrebe za bilo čim drugim,
 • Korekcija nedostataka na koži poput tamnih fleka, ožiljaka i mnogo više.

HydraFacial tretman se takođe može primeniti i na predelu leđa. Duboko čisti pore kože, ispira prekomernu masnoću, istovremeno pružajući duboku hidrataciju. Idealno je za korišćenje nakon izlaganja suncu kao pomoć u rekonstrukciji tkiva kože lica.

Svi koji probaju HydraFacial Hidrodermoabraziju odmah postaju istinski vernici u njene moći i svrstavaju je među najbolje, najmodernije i najefikasnije neinvazivne tretmane lica, čiji rezultati su vidljivi momentalno nakon tretmana!

hydrafacial pre i posle

HydraFacial Deluxe tretman

Sve karakteristike tretmana SHINE, plus maska ili pojačivač po vašem izboru. Naši pojačivači deluju na ton kože i teksturu, tamne fleke, sve vrste bora i zagušene pore. Opsežnija svetlosna terapija ili dermaplan je takođe uključen u ovaj 45-minutni tretman.

Upotreba

Mnogi ljudi nakon samo jednog tretmana prijavljuju vidljivo poboljšanje kože, kao i ujednačen, blistav ton.Preporučuje se 1 tretman mesečno za poboljšanje izgleda svih vrsta bora, hiperpigmentacije, masne i zagušene kože. Za održavanje rezultata, preporučuje se kontinuirana upotreba HydraFacial tretmana.

Prednosti

 • Trenutni rezultati,
 • Ne iritira, nema vreme oporavka,
 • Nema neugodnosti,
 • Uklanja mrtve ćelije kože,
 • Otklanja nečistoće,
 • Hidrira i vlaži.

Problem ili Stanje

Staračke Pege / Oštećenja Kože od Sunca, Fine Bore, Hiperpigmentacija / Neujednačen Ton Kože, Nejednaka tekstura kože, Bore, Zagušene / Začepljene Pore

Tip Kože

Normalna koža, koža sa flekama i drugim hiperpigmentacijama, masna i koža sa mitiserima, koža sa urezanim borama.

hydrafacial pre i posle

HydraFacial Platinum tretman

Pripremite se da iskusite HydraFacial Platinum tretman lica!

Ovaj tretman kombinuje detoksikaciju, blago čišćenje i piling, zaglađivanje bora i finih bora, shine tretman i hidrataciju. Potpuno je pogodan za svaki tip kože, kao neinvazivni tretman. U vrlo kratkom vremenskom periodu možete da pružite svu negu koja je potrebna vašem licu i koži, bez potrebe za daljim tretmanima. Ovo je idealan tretman za čišćenje lica koji ne zahteva vreme za oporavak, bez rumenila i tragova tretmana, odličnom upotrebom HydraFacial tehnologije.

Platinasti Protokol se sastoji iz 7 sledećih faza:

 1. Limfna masaža: u ovoj fazi vršimo otpušivanje i drenažu limfe. Rezultat ove faze je smanjenje otoka i eliminacija toksina.
 2. Hidrodermoabrazija: blagi piling, uklanjanje mrtvih ćelija kože iz epidermisa.
 3. Injekcija salicilne i glikolne kiseline u epidermis, kako bi se višak sebuma vratio na površinu kože.
 4. Aspiracija sebuma Vortex tehnologijom.
 5. Injekcija posebnog seruma sa peptidima, koji zaglađuje bore i fine bore, hidrira kožu i daje čvrstoću.
 6. Terapija svetlošću: koristeći svetlosnu dinamiku LED osvetljenja, nutritivni elementi prodiru dublje u kožu za najbolje moguće rezultate.
 7. Injekcija seruma sa hijaluronskom kiselinom i vitaminima za duboku hidrataciju kože.

Platinasti Protokol podrazumeva stoprocentno iskorišćenje HydraFacial tretmana, pružajući licu tačno ono što je potrebno, bez potrebe za bilo kakvim drugim sličnim tretmanima. Jednostavno morate da probate!

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.