O nama

O nama

Rezultat dugogodišnjeg rada i neprestanih edukacija i usavršavanja nekoliko mladih lekara rezultiralo je stvaranjem poliklinike Rea Medika, koja je osnovana sredinom 2018. godine u Beogradu. Pored radiologije i interne medicine, poliklinika Rea Medika je postala regionalno poznata po radu iz oblasti estetske medicine i plastične hirurgije.

Na čelu sa ass. dr spec. Kristinom Davidović, naš stručni tim možete sresti na svim vodećim svetskim kongresima i edukacijama iz oblasti estetske medicine, gde šire svoja znanja i usavršavaju svoje veštine, donoseći u Srbiju najnovije trendove. Ass. dr spec. Kristinu Davidović, gotovo na svim najvećim i najpriznatijim svetskim kongresima estetske medicine (IMCAS), možemo videti u ulozi edukatora i predavača što daje kredibilitet njenom radu i znanju kao i radu sa naših lekara.

Entuzijazmom mladih lekara, želeći da šire svoja iskustva i znanja u saradnji sa nekoliko svojih kolega, osnovali su udruženje SESIAM u čijoj organizaciji je napravljen prvi internacionalni kongres estetske i anti-aging medicine u Beogradu, gde su pored teorijskog znanja naše kolege stekli veliko iskustvo u radu sa pacijentima na treninzima organizovanim u poliklinici Rea Medika.

Poliklinika Rea Medika nudi niz inovativnih metoda i tretmana kako u nehiruškoj grani estetike (nehirurški lifting lica, nehirurška korekcija nosa, itd…), tako i u oblasti hirurgije (hirurgija lica i tela, laserska liposukcija, itd…), ali i najnovije metode transplantacije kose.