Laserska epilacija

Laserska epilacija sa Alma Soprano Titanium laserom predstavlja najsavremeniju tehnologiju laserske epilacije na svetu. To je trenutno najnoviji uređaj za lasersku epilaciju na tržištu.

„Kako se rešiti neželjenih dlačica zauvek?“ – pitanje je svake žene, ali i muškarci sve češće kucaju u pretraživaču.

Mi znamo odgovor na ovo pitanje, a ako je i vama dosta voska i nesnosnih bolova, nastavite sa čitanjem i saznajte sve o najefikasnijem uklanjanju dlačica.

Laserska epilacija – Zašto je poseban Alma Soprano Titanium laser?

Pomoću pigmenta melanina, koji se nalazi u folikulu dlake, laserski snop se apsorbuje i pretvara u toplotu, ta toplota dovodi do uništenja korena dlake.

Pri ovom postupku koža je potpuno sigurna i ostaje netaknuta zbog jedinstvenog sistema hlađenja koji ima Alma Soprano Titanium laser.

Dakle, reč je o inovativnom uređaju koji koristi čak 3 kombinovane talasne dužine laserskih zraka. To predstavlja ogromnu prednost u odnosu na druge uređaje (koji koriste samo jednu talasnu dužinu).

laserska epilacija

Bezbolna laserska epilacija je moguća uz ICE Plus

Epilacija sa prestižnim Alma Soprano Titanium laserom je kod tretiranja većine regija potpuno bezbolna.  Na osetljivijim regijama oseća se blago peckanje, koje je zanemarljivo u odnosu na druge lasere. I to upravo zahvaljujući gore pomenutom jedinstvenom sistemu hlađenja koji ima samo ovaj aparat.

Simultano hlađenje na dodir postiže se ICE Plus naprednom tehnologijom za hlađenje. ICE Plus kontinuirano hladi kožu i omogućava temperaturu pod kontrolom raspona tokom celog tretmana. Čitav tretman to čini znatno komfornijim nego što je on bio ranije starijim aparatima, a to svakako deluje i umirujuće.

Svetle ili tamnije, tanke ili jače dlake? – Alma Soprano Titanium uklanja sve!

Za različite tipove kože, kao i za različite vrste i boje dlačica primenjuju se različite talasne dužine lasera.

Zato je za najbolje rezultate epilacije potrebno je kombinovati sve 3 talasne dužine. Razlog tome je što svi mi imamo i tanke i jače (tamnije) dlake na svom telu.

Kako smo i ranije objasnili, ovo je jedini aparat na svetu koji postiže sve 3 talasne dužine i to istovremeno. Upravo zbog toga je to najsavremenija tehnologija, koja uklanja i jednu i drugu vrstu dlačica. Nijedan drugi proizvođač nije uspeo da postigne ono što je kompanija Alma učinila.

Preplanula i tamna koža nije prepreka za ovaj neverovatni uređaj

Sva dosadašnja ograničenja laserske epilacije više nisu problem.Tretmani Alma laserom mogu da se rade i na osunčanoj koži, a prve rezultate epilacije vidite već nakon 10 dana.

Kraće trajanje tretmana – još jedna prednost Alma Soprano Titanium-a

Sonda ovog uređaja je najosetljiviji deo aparata i ima finansijsku vrednost kao trećina samog uređaja.

Ono što je za vas bitno u vezi sa sondom jeste njena veličina, tj. površina sonde, koja je direktno povezana sa vremenskim trajanjem jednog vašeg tretmana epilacije.

Alma Soprano Titanium ima čak duplo veću sondu od svog prethodnika Alma Soprano Ice aparata, što mu daje mogućnost da vreme trajanja epilacije velikih regija bude kraće za 40%. Dakle, ako vam je recimo za epilaciju nogu ranije trebalo 45 minuta, sada ćete to obaviti za samo 25 minuta.

Kada ćete videti prve rezultate?

Verovali ili ne, odmah! Prve efekte laserske epilacije uočićete već posle prvog tretmana, kada otpada 20-30% dlačica, dok se svakim sledećim tretmanom broj dlačica sve više smanjuje.

Nakon 10 do 14 dana primetićete prvo otpadanje dlačica, preostale dlačice će sporije rasti, biće znatno ređe i tanje.

Koliko često se ponavlja tretman laserske epilacije?

Tretman se ponavlja svakih 6-8 nedelja kada su regije tela u pitanju, ili 4-6 nedelja ako se radi o regijama lica.

Koliko će vam tretmana biti potrebno da zauvek kažete zbogom neželjenim dlačicama zavisi od tretirane regije, kao i od tipa dlake. O svemu tome možete prethodno besplatno da se konsultujete sa našim stručnjacima.

Koje regije se mogu tretirati laserskom epilacijom?

Laserskom epilacijom tretiraju se sledeće regije: nausnice, brada, podbradak, obrazi, čelo, zulufi, ruke, noge, regija stomaka, pazuha, prepone i intimna regija, zadnjica, grudi i dekolte, leđa, vrat, uši, ramena.

Kod dama su među najproblematičnijim područjima lice, prepone i pazuh, dok je kod jačeg pola pojačana maljavost u regijama jagodica, ramena, leđa i stomaka.

Kako da se pripremite za lasersku epilaciju?

Laserska epilacija Alma Soprano Titanium uređajem je nešto najbolje što možete da uradite za sebe i svoju kožu, ali to zahteva i određenu pripremu:

  • treba da obrijete regiju koja će se tretirati  6-12h  pre tretmana,
  • bez depilacije mesec dana,
  • izbegavajte sunce 10-ak dana pre i nakon tretmana.

Laserska epilacija je štetna – mit ili istina?

Radi se, naravno, o najčešćoj zabludi kada je laserska epilacija u pitanju. Najveće predrasude tiču se laserske epilacije dojki, pazuha i prepona i navodnog štetnog uticaja na limfne i mlečne žlezde.

Međutim, dokazano je da laserska epilacija ne utiče štetno na žlezde, jer laserski zrak prodire svega nekoliko milimetara i time utiče samo na koren dlake.

Laserska epilacija jeste zračenje, ali nejonizujuće, odnosno zračenje koje nije opasno za ljude. Takvom nejonizujućem zračenju smo svakodnevno izloženi preko naših mobilnih telefona, monitora i televizora. Dakle, laserska epilacija nije štetna, a zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i Alma Soprano Titanium uređaju možete biti sigurni da je tretman apsolutno bezbedan.

Da li postoje neke kontraindikacije?

Da, postoje određene kontraindikacije kao što su:

  • trudnoća i dojenje,
  • priprema za vantelesnu oplodnju,
  • herpes,
  • maligna oboljenja,
  • epilepsija,
  • kožna oboljenja,
  • upotreba fotosenzitivnih lekova.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.