Rea Medika u TC Galerija – nova lokacija i dobro poznati stručnjaci

SREDA, 17.11.2021

Rea Medika u TC Galerija nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada, edukacija i usavršavanja. Na čelu sa doktorkom Kristinom Davidović, stručni tim Rea Medike uspeo je da učini srećnim na stotine pacijenata.

rea medika 3 beograd

Iako je poslednjih par godina bilo veoma izazovno, Rea Medika nije posustala, već nastavila da širi svoje znanje i stručnost. Zahvaljujući tome nedavno je otvorena nova savremena poliklinika Rea Medike na atraktivnoj lokaciji – u TC Galerija.

Na svečanom otvaranju doktorka Kristina Davidović je uručila 13 stipendija najboljim studentima na Balkanu, koje zajedno iznose 35 hiljada evra, a koje će se isplaćivati na mesečnom nivou.

Rea Medika u TC Galerija – novi hram estetike i lepote u Beogradu

Na obali reke, u Galeriji spojeni su najlepši pogled u Beogradu, najveći stručnjaci za estetsku medicinu i poverenje dugogodišnjih, ali i novih pacijenata Rea Medike.

Od 28. 10. na novoj ekskluzivnoj lokaciji na drugom spratu B ulaza u TC Galerija Beograd možete zakazati neke od svojih omiljenih tretmana, ali i isprobati nove prestižne estetske metode.

U novoj ordinaciji, koja je urađena po najmodernijim standardima moći ćete da izaberete kako one najpopularnije tretmane, poput hijaluronskih filera, botulinskog toksina, PRP i Cellular matrix tretmana, laserske epilacije najnovijim Alma Soprano Titanium laserom, tako i neke od najnovijih procedura.

rea medika tc galerija

Nova lokacija, ali i nove procedure

Mnogim damama su pažnju privukli HydraFacial tretmani, nezabilazna procedura regeneracije kože mnogih holivudskih dama.

Osim toga, u ponudi su i „body fileri“ tj. nehirurški tretman korekcije i oblikovanja određenog dela tela.

Kada je oblikovanje tela u pitanju, Rea Medika se odnedavno može pohvaliti neinvaznivnim tretmanom – Emsculpt Neo laser koji pomaže u izgradnji i oblikovanju mišića, dok istovremeno sagoreva masnoće.

Predlažemo vam da se prepustite rukama koje sa velikom sigurnošću izvode transformacije vaših želja u najlepšu stvarnost i uputite se u „treću Reu“ na novoj inspirativnoj lokaciji – na obali reke u Galeriji.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.