Emsculpt Neo laser i sagorevanje masti

Emsculpt Neo laser predstavlja neinvazivni tretman koji pomaže u izgradnji i oblikovanju mišića, dok istovremeno sagoreva masnoće. Tretman sa ovakvim načinom sagorevanja masnoća predstavlja veoma popularnu alternativu hirurških zahvata istih ciljeva.

Kako funkcioniše Emscult Neo laser?

Laser funkcioniše tako što koristi visoko intezivnu, fokusiranu elektromagnetnu tehnologiju (HIFEM) kako bi izazvao kontrakcije mišića. Tokom jednog tretmana u trajanju od 30 minuta, može se izazvati čak i do 20.000 kontrakcija što svakako naše telo ne može samo da postigne tokom običnog treninga. Stvaranjem velikog broja kontrakcija mišića dolazi do metaboličke reakcije koja gradi i jača mišiće, dok eliminiše masne naslage.

emsculpt neo laser beograd

Emsculpt Neo laser je jedini tretman odobren od strane FDA za oblikovanje tela, koji kombinuje izgradnju mišića i topljenje masnog tkiva.

Napredno oblikovanje tela – zašto je Emsculpt Neo laser poseban?

Nova verzija lasera unapredila je mogućnosti koje je pružao originalni Emsculpt system – dodatak radiofrekventne energije za topljenje neželjenih masnoća. Upravo ovakav pristup i kombinacija dva principa rada pokazala su se kao idealno rešenje za oblikovanje tela koje kao rezultat ima vitku figuru.

Naučna istraživanja pokazuju da ovakav tretman oblikovanja tela dovodi do povećanja mišića za 25%, dok istovremeno utiče na smanjenje masnoće za čak 30%.

Kome je namenjen ovaj tretman?

Emsculpt Neo laser predstavlja idealno rešenje kada zdrav način života i redovan trening ipak ne donose izgled tela kojem težite. Prepreka ka ostvarenju ovog cilja najčešće su masne naslage koje se, svi to dobro znamo, lakše dobijaju nego što se uklanjaju.

Tretman ovim laserom namenjen je svima koji žele da ulepšaju “spoljašnjost” – oblikovanjem tela do vitke figure ali i da deluju na dubljem, unutrašnjem nivou tako što redukuju masne naslage.

sagorevanje masti i oblikovanje tela

Bitno je napomenuti da primena ovog lasera daje rezultate osobama čiji je indeks telesne težine (BMI) čak i do 35, što ga svrstava u red uređaja koji može da zadovolji potrebe za lepšim fizičkim izgledom velikog broja ljudi.

Koje regije se mogu tretirati?

Napredni sistem oblikovanja tela pogađa masne naslage i mišićne grupe koje i muškarci i žene nastoje da oblikuju i definišu rigoroznom ishranom i jakim treninzima.

Regije koje se mogu tretirati su:

 • unutrašnja strana butina,
 • stomak,
 • butane,
 • listovi,
 • biceps,
 • triceps i
 • gluteus.

Da li je potrebna prethodna priprema za Emsculpt Neo laser?

Prednost ovog tretmana jeste ta što nisu potrebne nikakve prethodne pripreme, a nakon tretmana možete da se vratite svojim uobičajenim aktivnostima. Tretman aktivira snažne kontrakcije mišića pri čemu daje osećaj zagrevanja u regijama koja se tretiraju. Naravno, tretman i pored zagrevanja nije bolan.

nehirurško oblikovanje tela

Kontrakcijama se stimuliše rad mišića, uklanja se masno tkivo a sve to bez izazivanja osećaja neprijatnosti ili povrede okolnog kožnog tkiva. Da bi tretman bio maksimalno uspešan, preporučljivo je konzumirati 2l vode dan pre tretmana i 1,5l vode na dan tretmana, kako biste pospešili uklanjanje mrtvih naslaga kroz limfni sistem.

Koliko tretmana je potrebno da bi rezultati bili vidljivi?

Preporuka je da ciklus tretiranja jedne regije obuhvati 4 tretmana, koji se rade na 5-10 dana.

Nakon 4 tretmana sledi 4 nedelje odmora, tako da se za godinu dana mogu uspešno i sa maksimalnim učinkom tretirati čak 4 različite regije na telu.

Koje benefite će vam doneti Emsculpt Neo laser?

Izvajano telo jeste nešto čemu svi mi težimo, hteli to da priznamo ili ne.

Emsculpt Neo laser će vam omogućiti da:

 • mršavite, oblikujete i ojačate svoje telo,
 • izgradite i tonirate mišiće,
 • prirodno smanjite masti,
 • bezbolno dođete do vidljivih rezultata.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.