Spec. dr Jelena Trivković

Dr med. Jelena Trivković, lekar na specijalizaciji iz radijacione onkologije rođena je 26.03.1991. godine u Novom Sadu. Nakon završene gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ , upisuje Medicinski fakultet koji završava 2016. godine sa prosečnom ocenom 9,15 i ocenom 10 na diplomskom ispitu. Od 2017. godine stalno je zaposlena na Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici gde upisuje specijalizaciju iz radijacione onkologije kao i doktorske studije na Medicinskom fakultetu, smer klinička istraživanja.

Tokom fakulteta pokazuje veliko interesovanje za proučavanje estetske i antiejdžing medicine te neposredno po završetku studija nastavlja usavršavanje iz ove oblasti učestvujući na brojnim edukacijama o primeni različitih metoda mezoterapije, botulinskog toksina, hijaluronskih filera, hemisjkih pilinga kao i za primenu PRP u antiejžing medicini i drugih savremenih tehnika.

Član je Srpskog udruženja estetske i antiejžing medicine – SESIAM, Srpskog lekarskog društva i Udruženja radijacionih onkologa Srbije. Aktivno se bavi naučno-istraživačkim radom.

Nakon završene specijalizacije iz radijacione onkologije, 2022. godine upisuje još jednu – specijalizacijau iz plastične, rekontruktivne i plastične hirurgije.

Spec. dr Jelena Trivković