Spec. dr Jelena Malenković

Dr med. Jelena Malenković, lekar specijalista radijacione onkologije rođena je 26.03.1991. godine u Novom Sadu. Nakon završene gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“, upisuje Medicinski fakultet koji završava 2016. godine sa prosečnom ocenom 9,15 i ocenom 10 na diplomskom ispitu. Od 2017. do 2022. godine stalno je zaposlena na Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici gde upisuje i završava specijalizaciju iz radijacione onkologije te upisuje doktorske studije na Medicinskom fakultetu, smer klinička istraživanja.

Tokom fakulteta pokazuje veliko interesovanje za proučavanje estetske i antiejdžing medicine te neposredno po završetku studija nastavlja usavršavanje iz ove oblasti učestvujući na brojnim edukacijama i kongresima u zemlji i inostranstvu o primeni različitih metoda mezoterapije, PRP, botulinskog toksina, hijaluronskih filera, hemijskih pilinga, različitih laserskih tehnologija u antiejžing medicini kao i drugih savremenih tehnika.

Nakon završene specijalizacije iz radijacione onkologije, 2022. godine postaje stalni član tima Rea medike te upisuje još jednu specijalizaciju iz plastične, rekontruktivne i plastične hirurgije.

Član je Srpskog udruženja estetske i antiejžing medicine – SESIAM, Srpskog lekarskog društva i Udruženja radijacionih onkologa Srbije. Aktivno se bavi naučno-istraživačkim radom.

Spec. dr Jelena Malenković