dr Nataša Milošević

Dr. Nataša Milošević je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu, nakon čega stažira je u Domu zdravlja „Zrenjanin“, a prvo zaposlenje dobija u Hitnoj pomoći Doma zdravlja „Zrenjanin“.

Dragoceno iskustvo u radu stekla je sa pacijentima svih starosnih doba, zdravim i bolesnim pacijentima kao i iskustvo u rešavanju urgentnih stanja različite etiologije i stepena hitnosti.

Dr. Nataša Milošević počinje da se bavi estetskom i anti-aging medicinom 2015. godina, kada se njega porodica seli za Beograd. Njena pedantnost i neverovatan osećaj prema pacijentima, pomogli su joj da postane veoma uspešna u svom poslu i da se stručno poptuno ostvari.

Nakon 3 godine rada u „estetici“, ostvarila je svoju želju da postane deo tima poliklinike Rea Medika i nastavi svoje usavršavanje iz ovih oblasti.

Njene omiljene intervencije su podmlađivanje hijaluronskim filerima, „samomic“ za usne, tretman botulinskim toksinom i podmlađivanje vrata mezonitima.

Svoje usavršavanje nastavila je na prestižnoj klinici u Istanbulu „Natural Hair Turkey“ kod dr Royal Khankishiyev i dr Tarik Pak, te u Beograd donosi najsavremenije tehnike transplantacije kose.

Pored problema ćelavosti i proređene kose, koža, tj. akne, ožiljci od akni, proširene pore i slično, su takođe sfera njene uže specijalnosti.

Upravo zbog toga, dermatovenerologija je njena izabrana specijalizacija.

dr Nataša Milošević