REA GLOW PAKET

REA GLOW PAKET

Rea Glow paket predstavlja najnoviju promo akciju koju do sada nikada nismo imali! Ovog puta, naša zajednička misija je potpuni sjaj nakon ulepšavanja, paketom anti-aging tretmana za kompletnu negu lica.

Sada, po prvi put u našim poliklinikama u Beogradu i Novom Sadu, možete obaviti više nehirurških tretmana odjednom i ostvariti ogroman popust!

Rea Glow paket nije samo običan paket usluga, zbog toga što obuhvata najtraženije i najpopularnije anti-aging tretmane na svetu, između ostalog i hijaluronske filere i botulinski toksin.

 

Šta sve obuhvata Rea Glow paket?

Ovaj fenomenalni paket obuhvata čak 4 anti-aging tretmana:

  1. Hijaluronski filer – 1 ml filera koji možete iskoristiti za korekciju usana, podočnjaka, jagodica ili za Jawline;
  2. Botulinski toksin – Korekcija mimičnih bora na 2 regije po izboru;
  3. Mezoterapija – 1 tretman za lice ili telo, po vašem izboru ili savetu lekara;
  4. PRP – 1 tretman regeneracije kože lica.

 

Koji doktori su uključeni u akciju?

Kako bi zadovoljstvo bilo još veće, tretmane u okviru Rea Glow paketa sprovodiće svi specijalizovani doktori iz svojih oblasti, sa višegodišnjim iskustvom zbog čega ne morate brinuti o tome kome poveravate svoje zdravlje i lepotu.

Podsećamo vas da je Rea Medika, zahvaljujući svom stručnom timu, poliklinika sa najvećim brojem obavljenih anti-aging tretmana u prethodne dve godine.

Koja je cena Rea Glow paketa?

Vrednost pojedinačnih tretmana iznosi 860€, ali sa Rea GLOW paketom možete ostvariti popust od čak 260€, te je konačna cena tokom promo perioda samo 600 €.

Prijavu za zakazivanje termina možete popuniti Ovde, ili pozvati na broj telefona 069/445-5601 za Beograd i 064/110-5020 za Novi Sad.