Rea Medika u Novom Sadu – Specijalni popusti za najbrže posetioce Lady weekend-a

PONEDELJAK, 01.02.2021

Poliklinika Rea Medika otvorila je svoju ordinaciju u Novom Sadu. Pored dobro poznate lokacije u beogradskom naselju Voždovac, od sada i svi zainteresovani Novosađani mogu da dođu na ulepšavanje u Kosovsku ulicu 7b.

rea medika u novom sadu

Poliklinika Rea Medika nudi niz inovativnih metoda i tretmana, kako u nehiruškoj grani estetike, tako i u oblastima hirurgije, kao i najnovije metode transplantacije kose. Ono po čemu je Rea Medika čuvena u čitavom regionu, jesu najprofesionalnija usluga i najkvalitetniji materijali, uz inovativne metode i aparate, prevashodno za ulepšavanje lica i tela.

Ordinacija u Novom Sadu pružiće zainteresovanima najpopularnije usluge, poput hijaluronskih filera, botulinskih toksina, PRP tzv. vampirskih i celular matrix tretmana, kao i najmoderniju bezbolnu lasersku epilaciju najnovijim Alma Soprano Titanium laserom. Pored toga, u ponudi je i potpuno novi tretman estetske medicine na našim prostorima tzv. „body fileri“, odnosno nehirurški tretman korekcije i oblikovanja određenog dela tela.

promenada novi sad lady weekend

Pored toga, poliklinika Rea Medika učestvovaće u tradicionalnom Lady weekend-u, koji se održava u okviru Porodičnog vikenda, u Promenada Shopping centru u Novom Sadu, 6. i 7. februara 2021. godine. 500 najbržih posetilaca štanda Rea Medike imaće priliku da dobije kupone i ostvari značajne popuste za sledeće tretmane: hijaluronski fileri – 20% popusta, korekcija bora hijaluronskim filerima – 25% popusta, PRP tretman – 25% popusta i paket laserske epilacije – 20% popusta.

rea medika lady weekend

Klikom Ovde možete zakazati konsultacije sa našim doktorima.