Preoblikujte svoje telo i dočekajte leto spremni!

SREDA, 13.03.2024

Maštate li o letu koje ćete dočekati puni samopouzdanja, spremni da se skinete na plaži i pohvalite se svojim zategnutim telom?

Danas je jednostavno rešiti se čak i onih najupornijih masnih naslaga koje odolevaju zdravoj ishrani i redovnom treningu. Bilo da želite da zategnete kožu, redukujete masne naslage, ili poboljšate tonus mišića, naše procedure podrazumevaju bezbedne, efikasne i neinvazivne opcije prilagođene vašim individualnim potrebama. Pripremite se da zasijate ovog leta i oslobodite pun potencijal svoje figure.

Uz napredne tehnologije danas je to moguće. Rea Medika nudi revolucionarna rešenja koja transformišu fizički izgled i unapređuju samopouzdanje.

Emsculpt Neo laser – transformišite svoje telo

Emsculpt Neo laser predstavlja inovaciju u oblikovanju tela. Ovaj uređaj kombinuje elektromagnetnu energiju sa laserskom tehnologijom za istovremeno sagorevanje masnoća i izgradnju mišića. Prilikom tretmana targetiraju se problematične oblasti. Naš tim stručnjaka pomoći će vam da pomoću lasera definišete mišiće i smanjite masne naslage bez znojenja u teretani. Emsculpt Neo laser idealan je za one koji teže brzim i vidljivim rezultatima. Uz naš tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, rezultati će nadmašiti vaša očekivanja.

emsculpt neo

Evolve – recite zbogom masnim naslagama

Platforma Evolve predstavlja revoluciju u nehirurškom remodeliranju tela. Za ovaj tretman koristi se radiofrekvencija za ciljanje masnih naslaga, zatezanje kože i toniranje mišića. Ova multifunkcionalna platforma nudi prilagođeno iskustvo koje se može prilagoditi vašim specifičnim ciljevima. Bez obzira na vašu početnu tačku, Evolve vam može pomoći da napravite značajan korak ka figuri o kojoj ste oduvek sanjali. Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, naš tim će se postarati da vam odgovori i pripremi vas za tretman najbolje moguće, kako bismo zajedno došli do optimalnih rezultata.

Alma PrimeX – za savršeno zategnutu figuru ovog leta

Alma PrimeX je još jedan veoma uspešan i popularan tretman na našoj klinici. Koristi dve vrste talasa pomoću kojih preoblikuje telo i zateže kožu. Kombinacijom ultrazvuka i radiofrekvencije ovaj uređaj cilja lokalizovane masne naslage, poboljšava konture tela i efikasno zateže opuštenu kožu, bez potrebe za invazivnim procedurama. Alma PrimeX je idealan za one koji traže neinvazivne, ali moćne tretmane za poboljšanje izgleda.

Ballancer Pro – najbolji detoks organizma pre leta

Ballancer Pro sistem koristi naprednu kompresivnu terapiju za stimulaciju limfnog sistema. Podstiče prirodnu detoksikaciju tela, limfnu drenažu i poboljšava cirkulaciju. Ovaj tretman ima veliki značaj za održavanje zdravlja i vitalnosti: redukuje oticanje, poboljšava tonus kože i pomaže u eliminaciji toksina. Na sve to, Ballancer Pro tretman je izuzetno nežan i nudi opuštajuće iskustvo. Imaćete osećaj kao da vas nekoliko ruku istovremeno masira. Preporučuje se i potpuno zdravim osobama jednom mesečno jer pozitivno utiče na jačanje imuniteta.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.