Ballancer Pro – limfna drenaža i detox organizma

Balancer Pro je revolucionarni, najsavremeniji sistem kompresione terapije koji pruža višestruki i efikasan odgovor kada je u pitanju eliminacija celulita, viška tečnosti i toksina iz vašeg organizma. Stimulišući limfni sistem, Ballancer Pro donosi brze i pouzdane rezultate u komfornom okruženju.

Ukoliko imate problem sa celulitom i zadržavanjem tečnosti u organizmu, otečene i teške noge, osećaj nadutosti – vreme je da se pozabavite svojim limfnim sistemom. Ovde na scenu stupa revolucionarni uređaj pod nazivom Ballancer Pro.
Znamo da ćete sada sigurno imati toliko pitanja o našoj najnovijoj usluzi.

Ne brinite, tu smo da vam pružimo odgovore na sva vaša pitanja o ovoj neverovatnoj metodi oblikovanja tela.

Šta je Ballancer Pro?

Ova platforma nežno i temeljno pomaže bržem oslobađanju toksina putem eliminacije viška tečnosti. Naime, Ballancer Pro funkcioniše kao spoljašnji stimulator limfnog sistema, stoga podstiče oslobađanje tela od nakupljanih toksina i čini da vaša koža postane zdravija, čvršća i zategnutija.

ballancer pro rea medika
Ballancer®Pro je lider u tretmanu limfne drenaže. Razvijen i proizveden u Izraelu, iza ovog revolucionarnog sistema za masažu stoji preko 40 godina medicinskih istraživanja zasnovanih na principima ručne limfne drenaže. Bezbedan je, neinvazivan, visoko efikasan i predstavlja najsavremeniju tehnologiju kompresione terapije odobrene od strane FDA (Američka uprava za hranu i lekove).

Kome je namenjen Ballancer Pro?

Ballancer Pro je namenjen svima onima koji imaju problem sa usporenim limfnim sistemom i posledično smanjenom limfnom drenažom a poznato je da je limfni sistem zadužen za izbacivanje toksina iz vašeg tela kako bi ono moglo pravilno da funkcioniše. Kada je limfni sistem usporen možete imati sledeće simptome:

 • Problemi sa varenjem
 • Nadimanje i nadutost
 • Stalni zamor
 • Dodatna telesna težina
 • Suva koža
 • Zatvor
 • Problem sa zadržavanjem tečnosti, otečene i teške noge
 • Celulit

limfna drenaža rea medika

Ballancer Pro, podstičući limfnu drenažu,  eliminiše toksine mnogo brže i smanjuje otok.  Ovaj tretman se preporučuje i potpuno zdravim osobama, jednom mesečno ,kao detoks metoda indirektno utičući  i na jačanje imunog sistema.

Na koji način deluje Ballancer Pro?

Delujući poput masaže – limfne drenaže, specijalizovana odeća (pantalone) koja se sastoji od 24 vazdušne komore nežno i sistematski deluje na svakom delu tela. Komore se strateški preklapaju, obezbeđujući preciznu, gradijentnu i ravnomernu raspodelu pritiska. Omogućeno je programibilno podešavanje pritiska do maksimalnih  80mmHg koji su potpuno sigurni i bezbedni.  Tu je i patentirani režim „Pre-tretman“ za dekongestiju limfnih čvorova koji omogućava efikasnu limfnu drenažu.

Nakon što ste započeli tretman u pantalonama Ballancer Pro sistema, komore će stimulisati cirkulatorni i limfni sistem. Imaćete osećaj kao da vas nekoliko ruku masira u isto vreme.  Ova nežna, opuštajuća masaža prvo drenira limfne čvorove koji su obično ispunjeni tečnošću i otvara put poboljšanoj cirkulaciji limfe. Pomaže u podsticanju  prirodnih funkcija tela za eliminaciju toksina, poboljšanju cirkulacije krvi, ublažavanju bolova u mišićima uzrokovanih umorom kao i u revitalizaciji i oksigenaciji tkiva.

Dok se pritisak kreće precizno kalibrisanim talasnim kretanjem od stopala ka gornjem delu tela, tretman pruža maksimalnu udobnost i opuštanje. Momentalno ćete osetiti da su vam noge lakše, a telo osveženo.

Koje regije mogu da se tretiraju?

Balancer Pro pantalone patentirane su tako da je polje njihovog dejstva usmereno na stomak, bokove, butine i zadnjicu.

Ovaj tretman se veoma uspešno kombinuje sa drugim estetskim tretmanima i na taj način se postiže sinergističko dejstvo i obezbeđuje maksimalna efikasnost tretmana. Nakon hirurških zahvata i liposukcije, savetuje se limfna drenaža kako bi se ubrzao oporavak i smanjio otok.

Posebno je važna primena  limfne drenaže nakon tretmana za topljenje masnih naslaga obzirom da je nakon razgradnje masnih ćelija ključan trenutak njihova eliminacija iz organizma, što se postiže primenom limfne drenaže. Dobitna kombinacija za topljenje masnih naslaga je kombinovana primena Alma PrimeX platforme i Balancer Pro pantalona.

Koliko traje tretman?

Trajanje svake sesije kreće se od 20 do 60 minuta, u zavisnosti od protokola koji se primenjuje.

Koliko brzo ću videti rezultate?

Rezultati tretmana vidljivi su i osetni već nakon prvog tretmana. Pun efekat vidljiv je nakon serije od 12 tretmana koji bi trebali biti sprovedeni tokom 3-4 nedelje.

ballancer pro detox

Priprema za tretman, postupci nakon tretmana i oporavak

Poželjno je na tretman doći 1-2h nakon obroka te se isto toliko vremena uzdržavati od hrane i nakon tretmana. Neophodna je pojačana hidracija te je potrebno piti dosta vode pre i nakon tretmana.

Poželjno je ostati fizički aktivan i smanjiti unos ugljenih hidrata ukoliko je cilj tretmana mršavljenje.

Nakon tretmana na platformi Ballancer Pro ne postoji vreme oporavka jer je sam tretman osmišljen kao oporavak tela stoga je moguće odmah nakon tretmana vratiti se dnevnim aktivnostima.

Da li postoje neželjeni efekti i kontraindikacije?

Tokom dosadašnje primene platforme Ballancer Pro nisu prijavljene komplikacije kao ni neželjeni efekti. Obzirom da je osnovni princip tretmana detoksikacija tela pomoću limfne drenaže,  ukoliko telo nije dobro hidrirano moguća je pojava blagog umora i glavobolje stoga je neophodno da na tretman dođete adekvatno hidrirani.

Kontraindikacije za sprovođenje tretmana:

 • Pojedine autoimune bolesti (neophodna je konsultacija sa lekarom)
 • Kardiološka oboljenja
 • Maligne bolesti
 • Oboljenja vaskularnog sistema (prisustvo tromba, duboka venska tromboza ili flebitis)
 • Prisustvo nedijagnostikovanog bola u potkolenicama

Koje su prednosti ovog tretmana?

 • Detoksikacija: Izbacivanje viška tečnosti iz organizma i posledična eliminacija toksina
 • Smanjenje otoka
 • Redukcija celulita
 • Zatezanje kože
 • Smanjenje stresa i povećanje energije
 • Ubrazavanje probave pomoću opuštajuće masaže stomaka
 • Oporavak sportista – ubrzana eliminacija mlečne kiseline iz mišića

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.