Evolve – remodeliranje tela bez hirurgije

Evolve je platforma za potpuno remodeliranje tela koja pruža brz i veoma efikasan način za obnavljanje kože, ciljano tretiranje masti i poboljšanje tonusa mišića.

U inovativnom tretmanu, ova platforma nudi sjajne rezultate za pacijente koji žele da zategnu kožu, smanje masne naslage i toniraju stomak, ruke, butine, bokove i zadnjicu.

evolve rea medika

Evolve – Na koji način deluje?

Evolve menja i obnavlja površinsko tkivo i osnovne strukture tkiva uz pomoć raznih prilagodljivih estetskih tretmana koji mogu da zategnu opuštenu kožu, eliminišu upornu masnoću i poboljšaju definiciju mišića pomoću samo jednog uređaja.

Ovaj lak i bezbolan tretman je neinvazivan i izvodi se korišćenjem serije hands-free aplikatora za ciljanje različitih delova tela.

Zbog čega je Evolve jedinstvena tehnologija?

Evolve je jedina platforma na svetu koja nudi tri različita modaliteta u jednom uređaju. Nuudi potpuno  preoblikovanje tela sa aplikatorima koji rade na remodeliranju kože, ciljanom tretiranju masnog tkiva i toniranju mišića – sve na jednoj platformi.

evolve tretman rea medika

Evolve Tite

Predstavlja tretman za remodeliranje kože koji koristi radiofrekventnu (RF) energiju za remodeliranje kože i značajno poboljšanje njene struktura za mlađi i zategnutiji izgled. 8 aplikatora Evolve Tite  pružaju volumetrijsko i ravnomerno zagrevanje kože i potkožnog sloja obezbeđujući bezbolna rešenja za opuštenu kožu.

Evolve Trim

Evolve Trim je tretman za uklanjanje masti i celulita. Sa 6 hands-free aplikatora, koji istovremeno isporučuju RF energiju i deluju kao vakuum tkiva, ova procedura stvara ujednačen termalni odgovor u najdubljim slojevima potkožnog masnog tkiva da ciljano eliminiše masne naslage.

Evolve Tone

Evolve Tone je tretman koji ciljano tonira mišiće. Sa 4 hands-free aplikatora koji emituju električnu stimulaciju mišića (EMS), stimulišu se kontrakcije mišića u određenim mišićnim grupama kako bi se poboljšala snaga i izgled tih mišića.

Koje su prednosti Evolve platforme?

Evolve-ova kombinacija više hendsfri aplikatora omogućava pacijentima da ciljano  tretiraju niz delova telova istovremeno u potpuno prilagođenom i personalizovanom tretmanu.

Tretmani su nehirurški, neinvazivni, potpuno bezbolni i ne zahtevaju oporavak nakon završetka procedure.

Koliko tretmana je potrebno da bi rezultati bili vidljivi?

Brza, laka, neinvazivna i nehirurška alternativa za preoblikovanje tela odgovoriće vašim specifičnim potrebama za vitkijim izgledom. Na prvim konsultacijama, tim naših stručnjaka kreiraće jedinstven plan i raspored tretmana prilagođen postizanju vaših ciljeva.

Broj preporučenih tretmana varira od pacijenta do pacijenta. Ključ za najbolje rezultate upravo je personalizovan pristup svakom ponasob u zavisnosti od trenutnog stanja regije koja se tretira ali i rezultata koje želimo da postignemo.

Za najoptimalnije rezultate preporučljivo je uraditi seriju od 6 tretmana, u razmaku 1-3 nedelje.

Vidljive rezutate možete očekivati već nakon 4 tretmana.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.