HydraFacial tretmani: Zašto je licu potrebno dubinsko čišćenje?

PONEDELJAK, 12.04.2021

HydraFacial tretmani su inovativni, nehirurški i neinvazivni postupci koji će pružiti vašoj koži lica dubinsko čišćenje za kojim ona žudi.

hydrafacial tretmani

Ako mislite da vam je koža čista i da svi ti gelovi i mleka za čišćenje „rade posao“, varate se. Naizgled čista koža ne znači da je zaista čista, a što je masnija, to je više bakterija i gljivica nastanjuje. Zvuči strašno, ali ne znači da tako mora i da ostane.

Ako se do sada niste zapitali koliko je vaša koža lica zaista čista, u narednih nekoliko minuta (koliko je potrebno da pročitate tekst) sigurno hoćete.

Šta su HydraFacial tretmani?

HydraFacial tretmani postali su pravi hit u svetu lepote, a sve zahvaljujući svojoj visokoj efikasnosti i neinvazivnosti. Radi se zapravo o tretmanima za obnavljanje kože koji uklanjaju mrtve ćelije i odstranjuju nečistoće i hidriraju.

Ove vrste tretmana nastale su od mikrodermoabrazije, međutim, HydraFacial tretmani ne koriste kristale u procesu pilinga, već specijalno oblikovani spiralni vrh koji uklanja nečistoće.

Odmah nakon tretmana osetićete kako vam je koža meka i baršunasta, za šta je zadužen serum koji poboljšava mikrocirkulaciju, pojačava metaboličke procese u koži i ima lifting efekat.

hydrafacial tretmani slike

Dubinsko čišćenje i hidratacija – dobitna kombinacija!

Ono što HydraFacial tretmane razlikuje od ostalih jeste patentirana Vortex tehnologija za istovremeno čišćenje, piling, ekstrakciju, ali i hidrataciju.

Ovaj postupak je idealan za one koji hoće da dubinski hidriraju kožu, ali nisu spremni za injekcione metode, budući da se efekat dubinske hidratacije postiže zahvaljujući serumima i specijalnom uređaju.

HydraFacial tretmani umiruju i hidriraju kožu, ne izazivaju iritacije i odmah daju rezultate.

Zašto su našoj koži potrebni HydraFacial tretmani?

Brz tempo života u gradu, smog, kao i razne nečistoće začepljuju naše pore, a da toga nismo ni svesni. Kada uveče krenemo sa svojom skin care rutinom koristimo razne proizvode koji obećavaju dubinsko čišćenje ili uklanjanje mitisera.

dubinsko ciscenje lica

Međutim, teške kreme za lice, kao i puderi začepljuju pore, koje nije moguće temeljno očistiti pranjem lica i nanošenjem maski. Slojevi mrtvih ćelija ostaju na licu uprkos svakodnevnoj higijeni.

Ali, sve te probleme estetska medicina rešava brzo i efikasno, i to upravo HydraFacial tretmanima koji čiste i hidriraju kožu lica onako kako mi sami nikada ne bismo mogli.

HydraFacial tretmani – koje vrste postoje?

Zavisno od toga koji efekat želite da postignete, postoje 3 tipa HydraFacial tretmana koji pružaju neverovatne i momentalne rezultate.

  1. HydraFacial Shine tretman – Neinvazivni tretman čišćenja lica u više koraka, koji kombinuje prednosti hidrodermoabrazije, hemijskog pilinga, ekstrakcije sebuma, hidratacije i antioksidativne zaštite.
  2. HydraFacial Deluxe tretman – Ova vrsta procedure sadrži sve karakteristike tretmana Shine, plus masku ili pojačivač po vašem izboru. Oni deluju na ton i teksturu kože, tamne fleke kao i zapušene pore. Osim toga, svetlosna terapija ili dermaplan su takođe uključeni u ovaj 45-minutni tretman.
  3. HydraFacial Platinum tretman – Kombinuje detoksikaciju, blago čišćenje i piling, zaglađivanje bora i hidrataciju. U kratkom vremenskom periodu možete pružiti svu negu koja je potrebna vašem licu, bez potrebe za daljim tretmanima.

Da li je potreban oporavak?

Odmah nakon HydraFacial tretmana možete izaći napolje, jer postupak ne ostavlja nikakve tragove, a koža postaje mat i izgleda negovano. Za otprilike samo pola sata vaša kože se bukvalno obnavlja, sitne borice se zaglađuju. a pore sužavaju i pročišćavaju.

hydrafacial tretman slike

Kome su namenjeni HydraFacial tretmani?

Ove popularni i izuzetno efikasni postupci namenjeni su i muškarcima i ženama svih uzrasta. HydraFacial tretmani su odličan izbor ako imate probleme sa masnom i problematičnom kožom, proširenim porama i aknama.

Pored toga, ovi vrhunski tretmani pomoći će vam u dubinskom čišćenju lica i mitisera, hidrataciji kože, popravljanju tonusa, i u tome da vaše lice nema više onaj umoran izgled.

Ovo su problemi sa kojima se sreće većina ljudi, i verujemo da ste se bar u jednom pronašli. Zato ne čekajte da se problem sam reši, već probajte neki od HydraFacial tretmana, jer će vas rezultati oduševiti!

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.