PRP i Cellular Matrix – 5 stvari koje treba da znate, a jedna će vas oduševiti

PETAK, 18.09.2020

PRP i Cellular Matrix su najefikasniji, najbrži i minimalno invazivni tretmani regeneracije i podmlađivanja kože. Predstavljaju 100% prirodna i sigurna rešenja za zategnutiju, baršunastiju i hidriraniju kožu. Efekti se postižu uz pomoć hijaluronske kiseline, male količine plazme iz sopstvene krvi i faktorima rasta. U nastavku teksta pročitajte 5 stvari koje treba da znate o ovim tretmanima, od kojih će vas jedna oduševiti.

prp cellular matrix

1. Kakav je postupak PRP tretmana?

Plazma u našoj krvi sastoji se od trombocita koji su izuzetno bogati faktorima rasta, što se pokazalo korisnim i jako efikasnim rešenjem za podmlađivanje i regeneraciju kože. Ovaj postupak je relativno jednostavan, brz i traje svega oko 30 minuta. U osnovi podrazumeva vađenje krvi iz ruke pacijenta, odvajanje trombocita i ubrizgavanje istih direktno u površinski sloj kože.

2. Koja je razlika između PRP i Cellular Matrix tretmana?

Cellular Matrix predstavlja tretman gde se koristi preparat PRP-a obogaćen tečnom hijaluronskom kiselinom. Sinergističko, udruženo delovanje, ova dva sastojka višestruko poboljšavaju rezultate. Hijaluron, osim što sam po sebi hidrira i poboljšava regeneraciju u velikoj meri povećava i efekte PRP-a. Omogućava da se tako primenjen PRP  duže zadržava na mestu ubrizgavanja i produžava stimulaciju ćelija, čime se pojačava efekat regeneracije.

3. Da li postoje neželjeni efekti?

S obzirom da se kod ovih tretmana koriste trombociti iz vaše krvi, nema štetnih ili po život opasnih neželjenih efekata. Potpuno su sigurni, prirodni i uglavnom tretmani bez rizika. Jedini neželjeni efekti ovih tretmana je javljanje manjeg crvenila i blagih modrica u i oko tretiranog područja i to samo privremeno.

prp cellular matrix

4. Koliko tretmana je potrebno za potpuni efekat?

Za najbolje i dugotrajne rezultate, u početku se preporučuje serija od 3 tretman u kontinuitetu sa razmakom od mesec dana između dva tretmana, nakon čega ih radimo ređe u cilju odrzavanja rezultata. Broj tretmana se razlikuje od osobe do osobe, a najviše zavisi od stanja same kože. Za preciznije informacije o kontinuitetu ovih tretmana potrebno je konsultovati se sa doktorom.

5. Akcijska ponuda i čak 50% popusta na PRP i Cellular Matrix tretmane!

Poliklinika Rea Medika je svim pacijentima, koji žele zategnutiju, baršunastiju i hidriraniju kožu, obezbedila popust od čak 50% na PRP i Cellular Matrix tretmane do kraja septembra. Ukoliko želite da zakažete neobavezujuće konsultacije radi daljeg informisanja ili da odmah zakažete svoj termin na vreme, to možete uraditi Ovde.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga.