Laserska epilacija – 4 zanimljive činjenice

ČETVRTAK, 02.07.2020

Iako je laserska epilacija prisutna već duži niz godina, još uvek postoje neke relativno nepoznate činjenice o samom postupku. Slede 4 zanimljive činjenice koje vas mogu iznenaditi.

laserska epilacija činjenice

1. Laserska epilacija nije samo za žene

Uobičajena je zabluda da samo žene uklanjaju dlačice sa tela. Manje je poznato da laserska epilacija nudi  fantastičnu mogućnost tretiranja i za muškarce, omogućavajući im da trajno uklone prekomerne dlake na leđima, grudima, nogama, rukama ili drugom delu tela. Trajno uklanjanje dlaka za muškarce je često traženo, a laserski tretman je jednostavan postupak koji daje efikasne rezultate.

2. Bezbedno se može koristiti na bilo kom delu tela

Ljudi često govore o iskustvima laserskog uklanjanja dlaka na istim ili sličnim mestima na telu kao što su lice, noge, ruke ili pazuh. Ono što, možda, ne čujete toliko često su mnoga druga područja tretmana, kao što su stomak ili npr. prsti na rukama ili nogama. Da, i oni se mogu tretirati, zapravo, svi delovi tela se mogu tretirati. To znači da bez obzira gde se pojavljuju neželjene dlake, postoji efikasno rešenje. Jedina područja koja se ne mogu tretirati su unutrašnjost uva i osetljivo područje kože oko očiju.

3. Laserska epilacija se radi češće nego što se zna

Kada se prvi put pojavila laserska epilacija, ona nije bila mnogo poznata niti korišćena. Međutim, sada kada je utvrđena njena efikasnost i sigurnost, laserska epilacija je postala najpopularniji način trajnog uklanjanja dlačica. Iako prijatelji i porodica o tome možda ne pričaju, sigurno postoji neko iz vašeg okruženja ko je uradio tretman.

4. Uprkos početnim troškovima, dugoročno se isplati

Tokom godina, prosečna osoba potroši mnogo novca na rednovno uklanjanje dlačica. Brijači, kreme za brijanje, tretmani voska ili drugi oblici depilacije nisu mnogo skupi, al se takvi troškovi sakupljaju! Srećom, laserska epilacija nudi rešenje za trajno uklanjanje dlačica, obezbeđujući da posle početnih troškova neće biti potrebe za daljim trošenjem novca. Bar kada je reč o uklanjanju dlaka. Ovo takođe štedi dragoceno vreme, te više nećete morati da brijete noge ili ležite na stolu pokušavajući da ne plačete dok voskate dlačice!

U nastavku možete pročitati: Šta treba učiniti nakon prvog tretmana laserske epilacije?

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.