Koji je to HydraFacial tretman za kojim vaša koža žudi?

PONEDELJAK, 26.04.2021

Kada se dugo znamo sa nekim, naviknemo se na njegov izgled i ponekad ne primećujemo pogoršanje stanja njegove kože. Međutim, kada osobu vidimo prvi put, prvo što primetimo je naravno lice, ali uočavamo i sve njegove nedostatke.

hydrafacial tretman

Možemo reći da je naše lice, odnosno koža našeg lica svojevrsna vizit karta koja formira prvi utisak o nama.

Ipak, u današnje vreme užurbanog života, stresa, gradskog vazduha nije lako održati kožu čistom i blistavom. Koža je naš najveći organ i moramo se brinuti o njoj, a jedan od izvanrednih načina su HydraFacial tretmani koji će joj pružiti sve za čim ona žudi – čišćenje, podmlađivanje i hidriranje.

HydraFacial tretman – rešenje za začepljene pore

Nega lica započinje dubinskim čišćenjem kože. Obavezno je redovno pranje lica, uklanjanje šminke svake večeri i povremeno korišćenje maski ili pilinga.

Ipak, čak i pažljiva i redovna nega kože ne može dubinski da očisti naše pore koje su začepljene usled slojeva šminke, kozmetičkih sredstava, gradskog vazduha, prašine itd.

Prašina ulazi u njih, meša se sa sekretima kože i začepljuje ih. U kombinaciji sa masnom kožom, začepljene pore se često upale i tako nastaju akne. S druge strane, kod suve kože mitiseri su često jedva primetni, ali snabdevanje dubokih slojeva dermisa kiseonikom se smanjuje, a ten pogoršava.

Upravo zato je HydraFacial tretman potreban koži jer koristi patentiranu Vortex tehnologiju za istovremeno čišćenje, piling, ekstrakciju i hidrataciju.

hydrafacial tretmani slike

Hiperpigmentacije – još jedan problem koji HydraFacial može rešiti

Fleke, tj. hiperpigmentacije često su uzrokovane izlaganjem sunčevoj svetlosti. Zbog toga se javljaju uglavnom na onim delovima tela koji su često izloženi suncu, posebno na licu i rukama.

Hiperpigmentacija se javlja kada se melanin prekomerno proizvodi u određenim delovima kože. Pojavljuje se kao tamne mrlje na koži, a uzroci se mogu kriti i u hormonalnim problemima.

Hiperpigmentacije se često javljaju usled problematične kože, odnosno kao fleke od akni. Postoji nekoliko rešenja za ovaj problem, ali kao jedno od najefikasnijih pokazao se HydraFacial tretman.

HydraFacial Shine tretman – 4 tretmana u 1

Ono zbog čega svi vole HydraFacial Shine tretman je činjenica da ne zahteva nikakvo vreme za oporavak, daje momentalne rezultate, dok istovremeno čisti, podmlađuje, beli i dubinski neguje lice.

HydraFacial Hidrodermoabrazija predstavlja neinvazivni tretman čišćenja lica u više koraka. Radi se o kombinaciji hidrodermoabrazije, hemijskog pilinga, ekstrakcije sebuma, hidratacije i antioksidativne zaštite.

Od ovog tretmana možete očekivati momentalan rezultat, s obzirom na to da se koristi dejstvo antioksidanata, vitamina i hijaluronske kiseline, koji uspevaju da poboljšaju izgled bora, čiste začepljene pore i obnove ravnotežu kod masne kože ili tipova kože koji stvaraju akne.

hydrafacial tretman (1)

Kako izgleda HydraFacial Shine tretman?

HydraFacial Shine tretman traje svega 25-30 minuta, a podeljen je u 4 faze:

 • Hidrodermoabrazija. Ovom fazom se započinje površinsko čišćenje. Zatim se nastavlja sa uklanjanjem mrtvih ćelija kože sa epidermisa, dok je pripremamo za sledeće etape.
 • Piling. Sledi ubrizgavanje rastvora glikolne i salicilne kiseline koje imaju sposobnost da izbeljuju i zaglađuju kožu, kao i da uklone prljavštinu i ostatke kože kod pora.
 • Ekstrakcija sebuma. Korišćenjem nekih posebnih glava koje primenjuju negativni pritisak i istovremeno ubrizgavaju vodu, uspevamo da dubinski očistimo kožu, uklanjanjući sebum iz pora, kao i mrtve ćelije kože.
 • Hidratacija i antioksidativna zaštita. Pripremajući epidermis za završnu fazu, ubrizgavamo serum obogaćen hijaluronskom kiselinom, antioksidantima i peptidima. koji pružaju visokokvalitetnu hidrataciju i antioksidativnu zaštitu.

HydraFacial Deluxe tretman – za ujednačen ton i lice bez fleka

Ova procedura podrazumeva sve karakteristike HydraFacial Shine tretmana, plus masku ili pojačivač po vašem izboru. Naši pojačivači deluju na ton kože i teksturu, tamne fleke, sve vrste bora i zapušene pore.

U ovaj 45-minutni tretman uključeni su takođe opsežnija svetlosna terapija ili dermaplan.

Vidljivo poboljšanje kože, kao i ujednačen i blistav ton su rezultati koje mnogi ljudi dožive već nakon jednog tretmana. Rezultati uglađenosti kože i hidratacije mogu trajajti 5-7 dana, ili čak i duže.

hydrafacial hidrodermoabrazija

Koje probleme rešava ovaj HydraFacial tretman?

 • Staračke pege
 • Oštećenja kože od sunca
 • Fine bore
 • Neujednačen ton kože
 • Hiperpigmentacija
 • Nejednaka tekstura kože
 • Zagušene pore.

Koliko procedura se preporučuje?

Jedan tretman mesečno se preporučuje za poboljšanje izgleda svih vrsta bora, hiperpigmentacije, masne i zapušene kože. Za održavanje rezultata se savetuje kontinuirana upotreba HydraFacial tretmana.

HydraFacial Platinum tretman – detoksikacija, zaglađivanje bora i hidriranje

Ova procedura kombinuje detoksikaciju, blago čišćenje i piling, zaglađivanje bora i finih linija, Shine tretman i hidrataciju. Potpuno je pogodan za svaki tip kože i neinvazivan je.

HydraFacial Platinum tretman je idelna prilika da u kratkom vremenskom periodu pružite koži lica svu negu koja joj je potrebna, bez potrebe za daljim tretmanima.

Nakon tretmana nema potrebe za periodom oporavka, nema rumenila i tragova tretmana, tako da možete slobodno nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

hydrafacial tretman cene

Šta podrazumeva tzv. Platinasti protokol?

Ova vrsta HydraFacial tretmana se sastoji iz 7 faza:

 1. Limfna masaža – otpušivanje i drenaža limfe. Rezultat: smanjenje otoka i eliminacija toksina.
 2. Hidrodermoabrazija – blagi piling, uklanjanje mrtvih ćelija kože iz epidermisa.
 3. Injekcija salicilne i glikolne kiseline – korak zadužen ua vraćanje viška sebuma na površinu kože.
 4. Aspiracija sebuma Vortex tehnologijom
 5. Injekcija posebnog seruma sa peptidima– zaglađuje bore i fine linije, hidrira kožu i daje joj čvrstoću.
 6. Svetlosna terapija – koristeći svetlosnu dinamiku LED osvetljenja nutritivni elementi prodiru dublje u kožu za maksimalne rezultate.
 7. Injekcija seruma sa hijaluronskom kiselinom i vitaminima – obezbeđuje duboku hidrataciju kože.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.