Regeneracija Dermafix aparatom i peptidima

Regeneracija Dermafix aparatom i peptidima predstavlja odličan tretman za drastično poboljšanje kvaliteta kože.

Naime, reč je o kombinovanoj intenzivnoj mezoterapiji Dermafix aparatom kojom se stimulišu dublji slojevi kože na ćelijskom nivou uz pomoć vrhunskih peptidnih koktela.

Ovaj tretman može vam pomoći da se izborite ne samo sa problematičnom kožom i neujednačenim tenom, već i sa finim borama.

dermafix aparat i peptide rea medika

Šta predstavlja regeneracija Dermafix aparatom i peptidima?

Dakle, kao što smo već pomenuli, radi se o jednoj vrsti mezoterapije, i prva asocijacija je svakako to da se radi o iglicama. Međutim, Dermafix aparat pravi 1000-1600 uboda u minuti, što ljudska ruka ne može da napravi.

Iako se tretman čini bolnim i neprijatnim, to nije slučaj sa ovim aparatom. Zahvaljujući manje invazivnim heksaugaonim iglicama bol je smanjen, a potpuno se neutrališe nanošenjem anestetske kreme.

Kada pričamo o peptidima, ne možemo a da ne pomenemo činjenicu da su oni značajni za mnoge prirodne procese u koži, poput procesa zarastanja. Osim toga, povećavaju proizvodnju kolagena i elastina, tako da je koža nakon procedure zaglađenja i blistava.

Koje probleme rešava regeneracija Dermafix aparatom i peptidima?

Primena Dermafix aparata i peptida je zaista široka i obuhvata sledeće tretmane:

  • proširenja pora i masne kože,
  • problematične kože sa aknama,
  • ožiljaka (od akni, boginja i druge vrste ožiljaka),
  • rešavanja problema strija,
  • za fine bore i linije na licu (oko očiju i usana, na čelu, obrazima, vratu i dekolteu),
  • opuštene kože (lica, vrata, dekoltea.

Kako izgleda procedura Dermafix aparatom?

Svaka procedura počinje konsultacijama i razgovorom sa lekarom specijalistom. Nakon toga sledi čišćenje kože i nanošenje anestetske kreme koja će umanjiti bol i učiniti tretman komfornim.

Sledi bockanje mikroiglicama koje prave mikropovrede u pravom sloju kože (budući da dubinu određuje vaš lekar), gde se izaziva samolečenje i samoregeneracija.

Takođe, dolazi do povećanja broja fibroblasta i veće proizvodnje kolagena i elastina u koži, kao i boljeg stepena cirkulacije.

Koliko traje tretman i da li ostaju modrice?

Procedura samog bockanja mikroiglicama traje 15 do 40 minuta u zavisnosti od stanja kože. Može se raditi i leti, uz preporuku da se narednih nedelju dana primenjuje kvalitetna krema sa zaštitnim faktorom.

Tretman Dermafix aparatom i peptidima je neinvazivan i ne ostavlja ogrebotine, modrice i otoke. Nakon procedure ostaje samo blago crvenilo koje se povlači postepeno za 1 do 4 dana.

Dermafix aparat i peptide pre i posle

Kada očekivati prve rezultate regeneracije Dermafix aparatom?

Prve rezultate u vidu osvežene, blistave, čistije i znatno zategnutije kože primetićete nakon nekoliko dana, a prave rezultate sinteze kolagena za par meseci.

Efekti se drastično povećavaju uz primenu precizno biranih koktela (od strane lekara) koji sadrže različite stimulatore, faktore rasta, peptide, biljne ekstrakte i hijaluron.

Koliko tretmana je potrebno za blistavu kožu?

Preporučuje se 4-6 tretmana u razmacima od četiri do šest nedelja. Pored toga, savetuju se tretmani održavanja 1-2 puta godišnje, a moguće je i kombinovanje sa drugim procedurama.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.