Regeneracija Dermafix aparatom i peptidima

Regeneracija Dermafix aparatom i peptidima predstavlja odličan tretman za drastično poboljšanje kvaliteta kože. Naime reč je o kombinovanoj intenzivnoj mezoterapiji DERMAFIX aparatom (koji pravi od 1000–1600 uboda/1 min, što svakako ljudska ruka ne može da napravi) i stimulaciji dubljih slojeva kože na ćelijskom nivou uz vrhunske PEPTIDNE koktele koje lekar bira u zavisnosti od tipa kože kao i njene problematike.

Regeneracija Dermafix aparatom i peptidima

Primena Dermafix aparata i peptida je zaista široka i obuhvata sledeće tretmane:

  • proširenja pora i masne kože
  • problematične kože sa aknama
  • ožiljaka (od akni, boginja i druge vrste ožiljaka)
  • rešavanja problema strija
  • za fine bore i linije na licu (oko očiju i usana, na čelu, obrazima, vratu i dekolteu)
  • opuštene kože (lica, vrata, dekoltea)

Tretman je neinvazivan, ne ostavlja ogrebotine, modrice ni otoke. Ostavlja samo crvenilo koje se povlači postepeno za 1 do 4 dana. Nije bolan jer se pre rada primenjuje anestetička krema. Procedura samog bockanja mikroiglicama traje 15 do 40 minuta u zavisnosti od stanja kože. Može se raditi i leti, uz preporuku da se narednih nedelju dana primenjuje kvalitetna krema sa zaštitnim faktorom.

Bockanje mikroiglicama pravi mikropovrede u pravom sloju kože (jer dubinu određuje vaš lekar), gde se izaziva SAMOLEČENJE i SAMOREGENERACIJA, dolazi do povećanja broja fibroblasta i veće produkcije kolagena i elastina u koži i boljeg stepena cirkulacije. Efekti se drastično povećavaju uz primenu precizno biranih koktela (od strane lekara) koji sadrže različite stimulatore, faktore rasta, peptide, biljne ekstrakte i hijaluron.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.