Kolagen stimulator

Kolagen stimulator je tretman protiv starenja kože koja gubi svoje strukturne proteine (kolagen i elastin). Samim tim gubi armaturu, jedrinu i elastičnost. To je glavni razlog nastanka brojnih bora i brazda kože, a zbog toga se opušta i počinje da visi.

Kako funkcioniše kolagen stimulator?

Ellansse preparati su nova klasa dermalnih filera sa posebnom ulogom u stimulaciji kolagena. Ne ispravljaju samo bore i udubljenja vec deluju i na sam uzrok starenja. To se upravo postiže stimulacijom pojačane produkcije kolagena i samim tim imaju dugotrajniji efekat. U zavisnosti od vrste Ellanssea (S, M, L, XL), trajnost efekta je različita. Može biti od godinu dana pa do čak četiri godine. Primenjuje se najčešće u regiji srednjeg masiva lica. Uz stimulaciju kolagena lice dobija jedrinu, lepu definisanost i prirodni volumen.

Deluje dvojako, odmah u vidu nadoknade volumena, smanjenja bora i opuštenosti kože, i postepeno dodatno zateže i nadoknađuje volumen dugotrajnom sintezom kolagena.

Osim regije usana i podočnjaka može se primenjivati u svim regijama lica.

Rezultati su još vidljiviji posle 3 nedelje kada počinje intezivnija produkcija kolagena i umnožavanje kolagenih vlakana, a maksimalan efekat postiže se nakon 2 meseca.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.