Laserska epilacija

Laserska epilacija – Alma Soprano Titanium

Laserska epilacija sa Alma Soprano Titanium laserom predstavlja najsavremeniju tehnologiju laserske epilacije na svetu. To je trenutno najnoviji uređaj za lasersku epilaciju na tržištu.

Pomoću pigmenta melanina, koji se nalazi u folikulu dlake, laserski snop se apsorbuje i pretvara u toplotu. Tako se dovodi do uništenja dlake.

Pri ovom postupku koža je potpuno sigurna, ostaje netaknuta zbog jedinstvenog sistema hlađenja koji ima Alma Soprano Titanium laser.

Dalke, reč je o inovativnom uređaju koji koristi čak 3 kombinovane talasne dužine laserskih zraka. To predstavlja ogromnu prednost u odnosu na druge uređaje (koji koriste samo jednu talasnu dužinu).

Bezbolna laserska epilacija uz efekat hlađenja

Tretman sa prestižnim Alma Soprano Titanium laserom je kod tretiranja većine regija potpuno bezbolan.  Na osetljivijim regijama oseća se blago peckanje, koje je zanemarljivo u odnosu na druge lasere. I to upravo zahvaljujući gore pomenutom jedinstvenom sistemu hlađenja koji ima samo ovaj aparat.

Simultano hlađenje na dodir postiže se ICE Plus naprednom tehnologijom za hlađenje. ICE Plus kontinuirano hladi kožu i omogućava temperaturu pod kontrolom raspona tokom celog tretmana. Čitav tretman to čini znatno komfornijim nego što je on bio ranije, a to svakako deluje i umirujuće.

Uklanjanje tamnih ali takođe i svetlih dlačica

Za najbolje rezultate epilacije potrebno je kombinovati sve 3 talasne dužine. Razlog tome je što svi mi imamo i tanke i jače (tamnije) dlake na svom telu.

Kako smo i ranije objasnili, ovo je jedini aparat na svetu koji postiže sve 3 talasne dužine i to istovremeno. Upravo zbog toga je to najsavremenija tehnologija, koja uklanja i jednu i drugu vrstu dlačica. Nijedan drugi proizvođač nije uspeo da postigne ono što je kompanija Alma učinila.

Tretiranje preplanule i tamnije kože

Sva dosadašnja ograničenja laserske epilacije više nisu prepreka. Tretmani Alma laserom mogu da se rade i na osunčanoj koži, a prve rezultate epilacije vidite već nakon 10 dana.

Područja tretmana

Laserskom epilacijom tretiraju se sledeće regije: regija nausnica, brade, podbratka, obraza, čela, zulufa, ruke, noge, regija stomaka, pazuha, prepone i intimna regija, zadnjica, grudi i dekolte, leđa, vrat, uši, ramena.