Sagorevanje masti i oblikovanje mišića pomoću Emsculpt Neo lasera

PONEDELJAK, 01.11.2021

Sagorevanje masti i oblikovanje mišića pomoću lasera a ne redovnih odlazaka na treninge zaista zvuči nerealno. E pa, mi ćemo vam dokazati da je tako nešto i te kako moguće, zahvaljujući inovativnom tretmanu, Emsculpt Neo laseru.

sagorevanje masti i oblikovanje mišića

Svi znamo kako nekada treninzi, koliko god bili naporni i redovni, mogu biti i uzaludni, jer do oblikovanja tela i željenih rezultata ne dolazi.  Zato smo se mi iz Rea Medike potrudili da u naš širok spektar usluga uključimo i Emsculpt Neo laser.

Zašto baš ovaj tretman pitate se? Jedan od glavnih razloga je činjenica da ova procedura omogućava sagorevanje masnih naslaga i izgradnju mišića istovremeno bez vežbanja.

No, hajde da pogledamo šta još to nudi neverovatni Emsculpt Neo laser.

Šta je Emsculpt Neo laser i kako doprinosi sagorevanju masti i oblikovanju mišića?

Emsculpt Neo laser predstavlja neinvazivni tretman koji pomaže u izgradnji i oblikovanju mišića, dok istovremeno sagoreva masnoće.

Većina procedura za oblikovanje tela je dizajnirana da vam pomogne da izgubite masne naslage ili izgradite mišiće. Međutim, Emsculpt Neo laser je prvi uređaj koji kombinuje i oblikovanje tela i sagorevanje masti.

Laser funkcioniše tako što koristi visoko intenzivnu elektromagnetnu tehnologiju (HIFEM) kako bi izazvao kontrakcije mišića i time ih izgradio. Osim toga, ovo je jedini tretman za oblikovanje tela, koji kombinuje izgradnju mišića i topljenje masnog tkiva odobren od strane FDA.

Nije ni čudo što su lepotice Holivuda, kao što su Olivia Culpo, Megan Fox i Addison Rae, poludele za ovom procedurom.

Emsculpt Neo laser – bolji od teretane ili ipak ne?

Tokom vežbanja naši mišići se kontrahuju i postaju jači, međutim, nekada se čini da je za savršenu figuru potrebna čitava večnost.

A šta ako vam kažemo da se tokom jednog tretmana u trajanju od 30 minuta može izazvati čak i do 20.000 kontrakcija što svakako naše telo ne može samo da postigne tokom običnog treninga.

tretman sagorevanje masti i oblikovanje mišića

To je važno jer stvaranjem velikog broja kontrakcija mišića dolazi do metaboličke reakcije koja gradi i jača mišiće, dok eliminiše masne naslage.

Šta očekivati tokom tretmana?

Procedura traje otprilike 30 minuta i tokom ovog perioda pacijenti ne osećaju bol, već intenzivne kontrakcije mišića uz osećaj grejanja. Za to vreme možete ležati, opustiti se, razgovarati.

Jedna od prednosti ovog tretmana jeste ta da nisu potrebne nikakve pripreme, a nakon procedure Emsculpt Neo laserom se možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Da li sam kandidat za Emsculpt Neo laser?

Ova procedura je idealno rešenje za one koji su probali dijete i vežbanje, ali još uvek ne mogu da postignu željeni izgled na određenim delovima tela.

Tretman se može raditi kod različitih tipova tela, uključujući vitke ljude, kao i one koji se bore sa viškom masnih naslaga. Emsculpt Neo laser mogu koristiti i muškarci i žene bilo kog uzrasta.

sagorevanje masti i oblikovanje mišića beograd

Kada ćete videti prve rezultate?

Prvi rezultati se osećaju odmah nakon tretmana, slično nakon intenzivnog treninga. Vidljivi rezultati toniranja mišića su obično primetni 2 do 4 nedelje nakon poslednje serije tretmana.

Što se tiče smanjenja masti, to ćete moći da uočite nakon 8-12 nedelja. Masne ćelije koje su uništene tokom nekoliko tretmana telo postepeno i prirodnim putem eliminiše, a rezultati nastavljaju da se poboljšavaju u narednim nedeljama i mesecima.

Da rezimiramo – šta sve nudi Emsculpt Neo laser?

  • Dva u jednom – topljenje masti i izgradnja mišića
  • Neinvazivnu i bezbolnu proceduru
  • Nema potrebe za oporavkom
  • Bezbednost tretmana.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.