Regeneracija kože inovativnim metodom

ČETVRTAK, 14.10.2021

Regeneracija kože inovativnim metodom predstavlja novi korak za negu lica koji je jako popularan među holivudskim zvezdama u SAD-u. Od čistog tena do blistavo sjajne i glatke kože, HydraFacial vam pomaže da dobijete kožu dostojnu savršenog selfija.

Šta je regeneracija kože inovativnim metodom?

HydraFacial tretman je neinvazivna medicinska procedura koja koristi posebnu vakuum tehnologiju za uklanjanje prljavštine i nečistoće iz pora kože. Ponekad se naziva i „hidrodermabrazija“ jer uključuje piling sličan mikrodermoabraziji u kombinaciji sa hidratantnim serumima.

regeneracija kože

To znači da, osim što efikasno uklanja nečistoće sa lica, ovaj jedinstven tretman hrani i regeneriše vašu kožu posebnim serumima i kremama bogatim antioksidansima.

Nakon procedure, možete očekivati apsolutno sjajnu i blistavu kožu, sa manjim porama i glatkijom teksturom kože.

HydraFacial je odličan izbor za sve tipove i tonove kože.

Za koje kožne probleme je namenjen HydraFacial tretman?

HydraFacial može da tretira dugi niz kožnih problema, pored toga što može da vam pruži potpunu negu kože lica:

 • Tretman proširenih i zapušenih pora
 • Uklanjanje mitesera
 • Nepravilnosti u tonu kože
 • Balansiranje lučenja sebuma
 • Dubinska hidratacija kože
 • Tretman finih linija i bora
 • Povećanje elastičnosti kože
 • Lečenje akni i bubuljica
 • Revitalizacija i regeneracija kože.

Koje su prednosti?

Tretman različitih kožnih problema sa jednom jedinom procedurom jeste najveća prednost HydraFacial-a.

HydraFacial metoda je izuzetno sigurna, bezbolna i krajnje praktična. Primena ove procedure ne ostavlja iritacije i ožiljke na koži.

Pored toga, nećete osećati bol ni tokom ni nakon tretmana. Imaćete osećaj kao da se četkica za šminkanje kreće po vašem licu.

Ovaj postupak traje 30-45 minuta, u zavisnosti od potreba kože, a za to vreme se dostiže najdublji nivo kože i pruža dubinska nega.

Kako se izvodi HydraFacial?

HydraFacial je efikasan sistem koji kombinuje procedure kao što su dubinsko čišćenje kože, piling, regeneracija, hidratacija, antioksidativna zaštita, lečenje akni.

Ovaj opuštajući tretman u više koraka započinje postupkom dermoabrazije, odnosno čišćenjem i pilingom kože, kako bi se uklonile odumrle ćelije i nečistoće. Ne samo da ovaj piling otkriva sloj zdrave, nove kože ispod, već takođe povećava čvrstinu i elastičnost i primetno poboljšava teksturu vaše kože.

Za potrebe pilinga mogu se koristiti nizak nivo glikolne i salicilne kiseline. Sa tzv. „vortax“ tehnologijom, koja se koristi u ovom postupku, koža se čisti od mrtvih ćelija, mitesera, viška masti i ljušti se na mikro nivou. To znači da se miteseri i druge nečistoće izvlače iz vaših pora pomoću specijalno dizajniranog usisnog alata.

Konačno, pomoću specijalnog nastavka nalik olovci, primenjuju se hidratantne kreme i serumi kako bi hidrirali i nahranili vašu kožu, zajedno sa kombinacijom zaštitnih antioksidanata i peptida.

regeneracija kože beograd

Koje rezultate možete da očekujete i koliko oni traju?

Od HydraFacial-a možete očekivati sledeće rezultate:

 • Sjajna, blistava i hidrirana koža
 • Manje pore
 • Manje primetni miteseri
 • Glatka tekstura kože
 • Ujednačeniji ton kože
 • Izbledele bore i linije.

Iako je ovo individualno, rezultati obično traju od četiri do šest nedelja.

Već nakon prvog tretmana ćete primetiti značajno poboljšanje. Ovom metodom koža se temeljno čisti, hrani, hidrira, obnavlja. To je vrsta tretmana kože koji se može primeniti na svim tipovima kože u svim godišnjim dobima, uključujući i najosetljiviju kožu.

regeneracija kože inovativnim metodom

Za terapijske primene preporučuje se 4-6 tretmana sa razmakom od 1 nedelje. Kasnije se preporučuje da odlazite jednom mesečno na tzv. tretman održavanja, kako bi se zadržali postignuti rezultati.

Da li je procedura sigurna?

HydraFacial je odobren od strane FDA (Američke uprave za hranu i lekove) kao sigurna i komforna metoda za regeneraciju kože.

Za razliku od nekih drugih kozmetičkih tretmana, HydraFacial ne uzrokuje bol ili crvenilo.

Međutim, ovu proceduru treba izbegavati ako imate aktivan osip, poput onog koji se odnosi na  rozaceu.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.