Morpheus 8 – Mikroiglicama sa radiofrekvencijom do savršenog izgleda!

PONEDELJAK, 20.12.2021

Morpheus 8 je najnoviji i najbolji nehirurški alat protiv starenja celog tela. Više od mikroiglica, to je uređaj koji stimuliše ozbiljan proces zatezanja kože zahvaljujući dodatku radiofrekvencije.

Bez obzira na godine, uvek želite da imate blistavu, zdravu kožu. Kada je vaša koža glatka, bez bora, bez fleka i ujednačenog tena, možete se opustiti sa upotrebom šminke i osećati se samopouzdanije. Međutim, pojava bora, linija, fleka od sunca i ožiljaka od akni mogu narušiti vaš dobar izgled.

morpheus 8 antiage

Danas, ljudi više nego ikad zaziru od invazivnih procedura i umesto toga se odlučuju da izaberu nehirurške tehnike koje im omogućavaju da se brzo vrate svojim aktivnostima bez oporavka ili nelagodnosti.

Srećom, sada postoje inovativna, efikasna, bezbedna i minimalno invazivna rešenja koja nude značajno poboljšanje oštećene kože, uz vrlo malo vremena za oporavak.

Jedan od revolucionarnih tretmana je svakako Morpheus 8.

Pred vama je prvi i jedini uređaj za remodeliranje subdermalne masnoće celog tela, koji dolazi sa neverovatnim prednostima. Saznajte zašto ste baš vi idealan kandidat za ovu novu “super mašinu“.

Kako Morpheus 8 radi?

Verovatno ste čuli za microneedling, tzv. dermapen proceduru koja koristi male iglice za ubod u kožu, kako bi se podstakla produkcija novog kolagena i tkiva za glatku, čvršću, zategnutiju kožu.

morpheus 8

Morpheus 8 radi slično alatu sa mikroiglicama, ali umesto da jednostavno ubode kožu, ovaj uređaj takođe uključuje radiofrekvenciju, koja pokreće proizvodnju kolagena i elastina na dubljem nivou, koji mikroiglice ne mogu da dosegnu.

Kako izgleda postupak?

Nakon upotrebe kreme za lokalno anesteziranje područja tretmana, Morpheus 8 uređaj se pritisne u dato područje, omogućavajući malim mikroiglicama da perforiraju kožu. Kada su iglice “na mestu“, one emituju radiofrekventne talase. Toplota ovih talasa prodire duboko u dermalni sloj kože, zatežući kožu i remodelirajući masnoću ispod.

Čitava procedura prosečno traje oko sat vremena.

Šta posle tretmana?

Ne smete ništa nanositi na tretirano područje 12 sati nakon zahvata, kako biste sprečili infekciju. Svakako ćete dobiti posebna uputstva za negu.

Zašto je Morpheus 8 efikasniji od drugih uređaja?

Morpheus 8 tretman daje ujednačene rezultate za sve tipove kože bez stvaranja toplotnog oštećenja vašeg dermisa. Inovativna tehnologija takođe smanjuje rizik od post-inflamatorne hiperpigmentacije, što je nuspojava nekih tehnika obnavljanja površine kože.

morpheus 8 rea medika

Tajna leži u tome kako se radio-frekventni talasi i mikroiglice kombinuju. Microneedling tehnika stvara kanale koji omogućavaju RF talasima da prodru u najdublje slojeve vaše kože. A kada RF talasi mogu da dosegnu i najdublje slojeve, to je ono što zaista konturiše i transformiše vašu kožu.

Kada ćete videti rezultate?

Videćete rezultate toliko brzo već nakon vašeg prvog tretmana sa uređajem Morpheus 8, ali se preporučuje da imate najmanje 3 sesije u razmaku od otprilike 4 do 6 nedelja da biste videli potpune rezultate. Vaši rezultati će nastaviti da se poboljšavaju do tri meseca nakon tretmana.

Što se tiče oporavka nakon svake sesije, očekujte blagi otok i crvenilo koji izgledaju i osećaju se kao opekotine od sunca tri do četiri dana nakon tretmana, kao i moguće ljuštenje kože kako sitni ubodi od mikroigala zarastaju.

Da li je tretman bolan?

Procedura je relativno bezbolna čak i sa dubljim prodiranjem igala. Korišćene igle su veoma oštre i fine, što omogućava dobro probijanje kože bez osećaja povlačenja ili nelagodnosti.

Pored toga, na područje tretmana će se naneti krema za lokalnu anesteziju. Kada procedura počne, možda ćete osetiti blagi osećaj peckanja praćenog osećajem toplote dok igle prelaze preko vaše kože. Napredna tehnologija Morpheus 8 obezbeđuje kontrolisanu i doslednu isporuku toplote, omogućavajući ujednačen tretman i rezultate.

morpheus 8 antiage tretman

Koja stanja kože Morpheus 8 tretira?

Morpheus 8 se može koristiti na svim područjima koja mogu imati koristi od subdermalnog remodeliranja. Područja lica i tela koja pokazuju bore, promene boje ili ožiljke od akni su pogodni za tretman.

Najčešće tretirana područja su lice i vrat, kao i stomak, u cilju zatezanja opuštene kože sa podložnim masnim tkivom.

Ovaj revolucionarni tretman može pomoći u smanjenju pojave:

 • Ožiljaka na telu i licu
 • Problema sa teksturom kože, uključujući proširene pore
 • Ožiljaka od akni i bubuljica
 • Opuštenosti lica i predela ispod brade
 • Finih bora i linija
 • Oštećenja kože od sunca.

Međutim, važno je zapamtiti da je svačija koža jedinstvena, tako da preporuke za lečenje treba da se baziraju na vašoj zdravstvenoj istoriji, anatomiji i estetskim zahtevima.

Koje prednosti ovaj uređaj nudi?

Morpheus 8 vam omogućava da iskusite neverovatne prednosti zatezanja lica bez potrebe za rezovima. Ostale prednosti uključuju:

 • Povećana proizvodnja kolagena
 • Brži rezultati
 • Minimizira ožiljke od akni
 • Smanjuje bore
 • Smanjuje strije
 • Kraće vreme lečenja
 • Nema oporavka.

morpheus 8 rea medika

Ko je kandidat za Morpheus 8?

Ukoliko želite da smanjite znake starenja, a niste spremni da se podvrgnete invazivnijem tretmanu, Morpheus 8 bi mogao biti pravi izbor za vas. Većina zdravih žena i muškaraca su dobri kandidati za Morpheus 8.

Oni koji žele da izglade linije i bore, kao i da poboljšaju neujednačenu teksturu kože i minimiziraju oštećenja od sunca mogu imati koristi od Morpheus 8 tretmana.

Ukoliko razmišljate o Morpheus 8 tretmanu, obavezno posetite stručnjake koji imaju veliko iskustvo sa ovom procedurom. Klinika za lepotu Rea Medika poseduje tim licenciranih stručnjaka za negu kože, a naša praksa je dobro poznata u zemlji, ali i regionu. Ceo tim je posvećen kreiranju prilagođenog plana nege kože koji će obezbediti optimalne rezultate za svakog pacijenta.

Kada poželite da podmladite svoju kožu, naše ljubazno i pristupačno osoblje će vam omogućiti da izgledate najbolje, uz najmanje moguće vreme oporavka.

Zato nas kontaktirajte danas – da biste bili najlepša verzija sebe sutra.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.