Nordlys laser

Nordlys laser je jedna od najnovijih neinvazivnih, neablativnih tehnologija sa kombinacijom frakcionog i infracrvenog lasera, razvijena od strane Sineron Candela.

Nakon 20-godišnjeg istraživanja, razvijen je jedinstven Nordlys sistem sa čak 21 indikacijom u cilju rešavanja svih vaših problema sa kožom.

Napredna tehnologija Nordlys lasera može da isporuči impuls u brzini ispod milisekunde radi tretiranja malih i velikih površina za izuzetno podmlađivanje i rešavanje drugih problema kože.

Nordlys je efikasniji u poređenju sa drugim uređajima jer se može primeniti za lečenje više stanja kod jednog pacijenta.

Inovativna tehnologija talasnog opsega je u stanju da eliminiše sve potencijalno štetne talasne dužine i dozvoljava samo onim korisnim da dođu u kontakt sa kožom, poboljšavajući nivo udobnosti i bezbednosti među svim do sada poznatim IPL tehnologijama.

Nordlys tehnologija uključuje:

Frax 1550™

Neablativni frakcioni tretman za obnavljanje kože sa SoftCool-om za udobnost pacijenta tokom tretmana.

Frax 1940™

Za plitko obnavljanje površine, dostizanje epidermisa i površinskog dermisa sa SoftCool-om za udobnost pacijenta tokom tretmana.

Nd:IAG 1064 nm

Dizajniran za lečenje vaskularnih lezija, uključujući vene na nogama, sa integrisanim SoftCool-om koji omogućava veću udobnost tokom i nakon tretmana.

nordlys rea medika

Kako Nordlys laser radi?

Nordlys deluje kao tretman zasnovan na selektivnoj fototermolizi, gde se određena meta selektivno zagreva i uništava bez oštećenja okolnog tkiva. Tehnologija selektivnog talasnog opsega kratkih impulsa Nordlys sistema je dokazano superiorna u lečenju različitih problema kože. Pacijenti koji su koristili Nordlys su primetili bolju strukturu kože i dugotrajne rezultate.

Generalno, sama procedura traje od 15 do 45 minuta, u zavisnosti od veličine površine koja se tretira.

Može se koristiti anestetička krema da bi se smanjila nelagodnost tokom tretmana, ali integrisani SoftCool sistem ima za cilj da poveća udobnost tretmana kod pacijenta.

Nakon tretmana treba izbegavati izlaganje suncu 30 dana ili koristiti zaštitu od sunca (minimalni SPF 30) ako se izlaganje suncu ne može izbeći.

Kako se Nordlys laser razlikuje od drugih laserskih tretmana?

Kao što vam je poznato, laserska tehnologija je idealna za rešavanje uobičajenih dermatoloških problema. Ali, veliki broj ovih tretmana može biti dugotrajan ako se ne izvode sa Nordlys laserom. To je zato što ovaj laser pacijentima nudi najnovija dostignuća u dermatologiji.

Višestruki aplikatori

Glavna razlika između Nordlys lasera ​​i drugih standardnih laserskih uređaja je mogućnost da ovaj uređaj koristi više aplikacija. Tamo gde je ranije postojala potreba za više različitih tipova lasera, ovaj novi uređaj nudi nekoliko funkcija u jednom sistemu. Pored toga, Nordlys laser omogućava tretiranje velike površine kože u jednom potezu i za znatno kraće vreme. Profesionalni dermatolozi i hirurzi širom zemlje slažu se da je ovo najveći napredak u estetskim laserskim tretmanima.

Multifunkcionalnost Nordlys sistema je apsolutno jedinstvena, a mogućnost promene aplikacije na uređaju nudi brojne prednosti i lekarima i pacijentima, budući da jedan komad opreme može da izvrši više tretmana. To znači da pacijenti neće morati da posećuju više specijalista ili da odlaze na više različitih tretmana kako bi dobili pomoć. Umesto toga, aplikator na Nordlys laseru može jednostavno da se promeni po potrebi kako bi odgovaorio zahtevima pacijenta. Ovo automatski znači da štedite vreme i dobijate znatno brži tretman u poređenju sa standardnim.

Može da tretira više različitih problema

Nordlys laser ima mogućnost da tretira višestruka stanja kože. Neka od ovih stanja uključuju:

  • podmlađivanje kože i uklanjanje bora
  • uklanjanje proširenih vena i kapilara na nogama
  • tretman rozacee
  • obnavljanje kože oštećene suncem
  • uklanjanje ožiljaka
  • uklanjanje hiperpigmentacija
  • tretman akni
  • i još mnogo toga.

Preciznost

Tretman koji Nordlys laser pruža je veoma precizan u poređenju sa drugim uređajima. To je zato što je razvijen korišćenjem tehnologije selektivnog talasnog opsega (SWT), koja omogućava preciznije ciljanje područja tretmana. Ova napredna tehnologija se razlikuje po tome što ima mogućnost da filtrira nepotrebne delove tkiva kože i utiče samo na područje koje zahteva tretman.

nordlys laser beograd

Kako izgleda procedura?

Naši dermatolozi će pregledati vašu kožu i pripremiti specifičan plan tretmana koji odgovara vašim problemima kože. Lekar će prilagoditi talasne dužine pomoću Nordlys lasera u zavisnosti od vaših potreba, kao što su ozbiljnost problema i površina tretmana. Odgovarajući aplikator će biti odabran i u najvećem broju slučajeva neće biti potrebna anestetička krema jer Nordlys sistem ima integrisan SoftCool za ugodno iskustvo pacijenta. Lekar će premazati tanak sloj gela kako bi maksimalno pojačao rezultate tretmana. Možete oseti iblagu toplinu na koži tokom izvođenja ove procedure.

Kako izgleda oporavak?

Nakon završetka tretmana, pacijenti mogu da očekuju svetliju kožu zdravijeg izgleda za 3-5 dana. Pacijenti mogu osetiti crvenilo na koži koje će izbledeti za nekoliko sati. Uz ponovljene sesije, pacijenti mogu očekivati ujednačeniji tonus kože, smanjene mrlje i glatkiju teksturu. Tretman će takođe pomoći pacijentima da održe mlađu kožu.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.