Morpheus 8 – antiaging lica i tela

Morpheus 8 predstavlja najnoviju generaciju aparata koji kombinuju sve prednosti tretmana mikroiglicama i radiofrekvencije. Na taj način se pruža neophodna stimulaciju za podmlađivanje oštećene i tanke kože. Tretman koji predstavlja apsolutni hit u svetu sada možete raditi i kod nas.

Morpheus 8 – kako deluje?

Verovatno vam je poznat Microneedling tretman koji koristi mikroigle za ubod u kožu. Pri tome se aktivne supstance ne primenjuju površno, već se ubrizgavaju pod kožu i počinju da deluju iznutra. Tada se stvara novi kolagen što za rezultat ima glatku i zategnutu kožu.
Zamislite sada inovativnu tehnologiju koja kombinuje tako efikasno dejstvo mikroigala sa radiofrekvencijom ali na još dubljim slojevima kože!

Da, upravo tako deluje Morpheus 8.

morpheus 8 tretman

Pored delovanja mirkoiglica, ovaj uređaj takođe uključuje i radiofrekvenciju koja pokreće proizvodnju kolagena i elastina na dubljem nivou do kojeg mikroiglica ne može da dopre.

Obložene iglice prodiru u potkožno tkivo, koristeći i frakcionisanu radiofrekvencijsku energiju za pojačano zatezanje kože. Ciljanom primenom radiofrekventne energije, Morfeus 8 je aparat koji „oblikuje“ masnoću u dubljim slojeva što kao rezultat ima transformaciju izgleda tretirane regije.

Koje regije mogu da se tretiraju?

Morpheus 8 može da se koristi za:

– zatezanje opuštene kože na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani butina, iznad kolena i u predelu stomaka,

– za smanjenje ožiljaka od akni, strija i proširenih pora,

– zatezanje opuštene kože lica, vrata i tela,

– bore i linije na licu, vratu i dekolteu,

– tretiranje loše teksture kože,

– redukciju masti u predelu brade.

Ko je idealan kandidat za ovaj tretman?

Kako starimo tako dolazi i do smanjenja elastičnosti kože. Zbog toga idealan kandidat je osoba koja tek počinje da uočava znakove starenja i želi da na vreme spreči pojavu i razvoj opuštene kože.

Kandidati za ovaj tretman su takođe i osobe zrelije životne dobi koje najčešće žele da zategnu kožu lica i vrata koja se sa godinama opustila ili da bore učine manje vidljivim.

morpheus 8 antiaging beograd

Ovaj tretman predstavlja odlično rešenje za nekoga ko traži suptilniji tretman protiv starenja sa rezultatima koji se vremenom poboljšavaju, a ne plastičnu hirurgiju.

Koje su prednosti ovog tretmana?

Prednost tretiranja kože na ovaj način je ta što se površina kože održava netaknutom, dok se energija za stimulisanje podmlađivanja isporučuje na dubinu ispod kože gde se proizvode kolagen i elastin. Dodatne prednosti proizilaze iz upotrebe radiorekvencije, energije koja zagreva potkožno masno tkivo za dublje zatezanje i toniranje.

Ovo omogućava bolje zatezanje kože kao i smanjenje bora uz prijatnije iskustvo za pacijenta. Morfeus 8 daje ujednačene rezultate za sve tipove kože, bez stvaranja toplotnih oštećenja na površini kože.

Koliko tretmana je potrebno da bi rezultati bili vidljivi?

U zavisnosti od stanja regije koja se tretira i poboljšanja koje pacijent želi da postigne, obično se preporučuju 3 tretmana u razmaku 4-6 nedelja da bi se postigli najbolji rezultati.

Morpheus 8 tretmani su trajni, ali koža nastavlja da stari u skladu sa životnim stilom i genetikom. Zbog toga kožu moramo podsticati da nastavi stvaranje novih količina kolagena i elastina kako bi što duže zadržala mladalački izgled.

Formiranje novog kolagena i elestina počinje nakon 4 nedelje a najuočljivije je oko 3-6 meseci nakon prvog tretmana. Nakon toga izgled tretiranog područja nastavlja da se poboljšava do godinu dana od prvog tretmana.

Zbog toga se naknadni tretmani preporučuju na svakih 18 meseci do 2 godine, kao deo održavanja postignutih rezultata.

Nega tretiranog područja

Nakon tretmana pacijenti mogu da očekuju blago crvenilo ili otok u trajanju 1-2 dana. Ovi neželjeni efekti su obično blagi i brzo nestaju.

Preporuka je da se šminka može naneti 1-2 dana nakon tretmana.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.