Lanluma

Lanluma je najnovija procedura u oblasti estetske medicine, koja nudi revolucionarni tretman za stimulaciju prirodnog kolagena.Lanluma predstavlja vrhunski estetski tretman koji koristi stimulaciju kolagena za podmlađivanje i podizanje različitih delova tela, uključujući zadnjicu, lice i ruke. To je nehirurška procedura koja pomaže da se vrati izgubljeni volumen, poboljša tekstura kože i zategne opuštena koža, što rezultira mlađim i osveženim izgledom.

Kako Lanluma funkcioniše?

Lanluma je formulisana sa biostimulišućim jedinjenjem zvanim poli-L-mlečna kiselina (PLLA), koja je biokompatibilna i biorazgradiva. Kada se ubrizga u kožu, PLLA pokreće prirodni proces proizvodnje kolagena u telu. Vremenom, PLLA čestice stimulišu proizvodnju novog kolagena, koji pomaže da se tretirano područje podigne i zategne. Novi kolagen nastavlja da gradi i jača tretirano područje tokom narednih nekoliko nedelja do meseci. Ovo čini Lanlumu odličnom opcijom za one koji više vole suptilnije i postepeno poboljšanje rezultata – bez drastičnih promena.

Za šta sve može da se koristi Lanluma?

Lanluma je dostupna u dva oblika: Lanluma V i Lanluma X. Prvi je namenjen za tretiranje ruku i lica, dok drugi poboljšava velike delove tela kao što su zadnjica i kukovi.

lanluma rea medika

Preoblikovanje zadnjice i bokova: Lanluma može biti rešenje koje tražite ako želite da preoblikujete telo u predelu kukova ili želite da vaša zadnjica izgleda podignuto i bolje u celini. Poli-L-mlečna kiselina iz Lanlume podstiče duboku regeneraciju tkiva, što bi moglo da proizvede mlađi, osveženi izgled.

Redukcija celulita: Lanluma može poboljšati izgled celulita, jer će proizvodnja kolagena dodati volumen udubljenim delovima kože kako bi se stvorio ujednačeniji izgled.

Poboljšava teksturu kože: Stimulišući proizvodnju kolagena, Lanluma može poboljšati teksturu kože i tako ćete postići mlađi i ujednačeniji izgled. Upravo zato može da se koristi za tretman različitih problema sa kožom koji se javljaju sa godinama, uključujući bore, duboke linije i upale delove lica. Takođe se koristi kao tretman za određene ožiljke koji se odlikuju uvučenom kožom i stvaraju neujednačenu teksturu.

Da li ste kandidat za Lanluma tretman?

Kada je u pitanju tretman kao što je Lanluma, dobar kandidat je praktično svaki pacijent koji jednostavno želi poboljšanje izgleda svog tela i lica. Kada se kombinuje sa poboljšanim životnim navikama, nema kraja onome što Lanluma može da uradi. U okviru poliklinike Rea Medika možete dobiti adekvatne konsultacije i sveobuhvatan pristup koji je najbolje dizajniran za postizanje vaših estetskih ciljeva. U nekim slučajevima, ako nije verovatno da će se željeni rezultati postići nehirurškim, minimalno invazivnim zahvatom kao što je Lanluma tretman – naši lekari će vas svakako uputiti na tretman koji je idealan za vas.

Kako izgleda Lanluma procedura?

Tokom ovog tretmana obično se primenjuje lokalna anestezija i stoga se smatra generalno bezbolnom procedurom. Nakon davanja anestetika, lekar će ubrizgati Lanluma kolagen stimulator u područje koje želite da poboljšate. Sama procedura traje 20-30 minuta, u zavisnoti od toga koji deo lica ili tela se tretira.

Koje su prednosti Lanluma tretmana?

Nehirurški tretman: Lanluma pruža nehiruršku alternativu tradicionalnim hirurškim procedurama, kao što su zatezanje lica ili podizanje zadnjice. To je idealna opcija za one koji žele da izbegnu rizike i oporavak povezan sa operacijom. Lanluma se takođe može primeniti kao nehirurška alternativa proceduri poznatoj kao transfer masti.

Prirodni rezultati: Lanluma kolagen stimulator dodaje volumen na prirodan način stimulišući proizvodnju sopstvenog kolagena u telu. Ovaj proces dovodi do rasta fibroznog tkiva, što zauzvrat vidljivo povećava volumen tretiranog područja. Lanluma kao estetska procedura je idealna za pacijente koji žele suptilno povećanje volumena, na primer blago podignu zadnjicu ili oblikovanje tela u predelu kukova.

Rezultati: Efekti Lanlume mogu da traju oko 2 godine, što ovaj tretman i te kako čini isplativom opcijom za održavanje mladalačkog izgleda bez čestih potreba za odlaskom na dodatne estetske tretmane.

Minimalno vreme oporavka: Za razliku od hirurških procedura, Lanluma zahteva minimalno vreme oporavka, omogućavajući pacijentima da nastave sa svojim redovnim aktivnostima gotovo odmah.

lanluma filer

Kada možete da očekujete rezultate?

Nakon što se ubrizga Lanluma kolagen stimulator, odmah će biti primetan volumen u datom području. Međutim, vaše telo će apsorbovati ovu supstancu u narednih nekoliko dana nakon procedure, što će zauzvrat aktivirati ćelije fibroblasta koje će početi da proizvode kolagen. Kako biste uživali u prirodnom volumenu, koji je rezultat novog snabdevanja kože kolagenom, sačekajte 6-8 nedelja.

Nakon toga ćete videti rezultate, sa poboljšanjima koja se dešavaju do 9 meseci nakon tretmana.

Kolagen koji dodaje volumen tretiranom području traje između 2-5 godina. Međutim, možete održati rezultate tako što ćete ići na dodatne tretmane na svake 2-3 godine.

Koliko Lanluma tretmana će mi trebati?

Obično je pacijentima potrebno 1-3 tretmana (ili više) koji se rade na 2 meseca, pri čemu svaki tretman pruža dodatno poboljšanje. Ovo će zavisiti od veličine površine koja se tretira i željenog ishoda.

Kako izgleda oporavak?

Kada je u pitanju Lanluma tretman, vreme oporavka je zaista minimalno. Naime, većina pacijenata nastavlja sa svojim normalnim aktivnostima u roku od 24 sata nakon samog tretmana.

Možete primetiti malo crvenila i otoka na tretiranom području, ali ovo obično nestaje u roku od nekoliko sati, a samo u nekim slučajevima u roku od nekoliko dana. Zavisno od prirode vašeg tretmana, možda ćete morati da izbegavate intenzivne fizičke aktivnosti 5-7 dana nakon tretmana, o čemu ćete se svakako posavetovati sa lekarom.

Zašto izabrati Lanluma tretman?

Lanluma je stekla popularnost u industriji lepote zbog svoje sposobnosti da pruži rezultate prirodnog izgleda bez potrebe za operacijom. To je bezbedan i efikasan tretman koji nudi dugotrajne prednosti, što ga čini odličnom opcijom za one koji žele da postignu mladalački izgled bez odlaska pod nož.

Bez obzira da li želite da popunite neželjene ‘bokove’ ili poboljšate oblik donjeg dela tela (zadnjice), mi smo tu da vam pomognemo da postignete svoje ciljeve. Zakažite konsultacije sa nama danas da biste otkrili kako naši lekari mogu da vam pomognu da se osećate najbolje moguće u svojoj koži!

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.