Alma Hybrid – podmlađivanje kože i lečenje ožiljaka

Alma Hybrid je prvi i jedini uređaj koji kombinuje 2 moćne talasne dužine laserskog zraka za rešavanje problema sa kožom. Alma Hybrid laser predstavlja mnogo više od frakcionog lasera jer nudi vrhunsku kontrolu za potpuno prilagođavanje svakog tretmana, kombinuje ablativni CO2 laser i neablativni laser od 1570 nm – dve energije koje se u potpunosti dopunjuju.

Alma Hybrid – Zašto predstavlja novi koncept za podmlađivanje kože i lečenje ožiljaka?

Ova najsavremenija tehnologija objedinjuje 3 najvažnije metode kojima se menja struktura i kvalitet kože:

  1. Ablacija za optimalno obnavljanje površine kože
  2. Stimulacija proizvodnje novog kolagena i podmlađivanje dermisa, uz savršen termalni efekat na dublje slojeve kože
  3. Efikasna isporuka hranljivih materija za kožu

alma hybrid rea medika

HibridOscar – ovaj tretman je veoma efikasan u rešavanju različitih vrsta ožiljaka (ožiljaka od akni, hirurških ili trauma). Laserski zraci prodiru duboko u sloj dermisa sa pravilno podešenim parametrima koji uključuju dubinu prodiranja, širinu koagulacije i gustinu.

Kombinacija talasnih dužina od 1570 nm i CO2 zapravo nudi prilagođavanje parametara, svaki tretman je prilagođen da odgovori na specifične problem pacijenata sa ožiljcima. Tretman je upotpunjen IMPACT-om koji obezbeđuje idealnu infuziju hranljivih materija za kožu i poboljšava rezulatate tretmana.

Rezultati su veoma vidljivi, a pacijent može primetiti poboljšanje kroz samo par tretmana.

HybridLift – ovaj tretman kombinuje ablativne i termalne metode sa unošenjem esencijalnih materija za kožu. Snaga lasera CO2 i 1570 nm obnavlja kožu, smanjuje  fine linije, bore i smanjuje pigmentacije, dok IMPACT ultrazvuk unosi u kožu hranljive materije.

Ovo je zaista tretman kojim se postiže glatkija i mlađa koža za 2-3 tretmana.

SoftLift – podmlađuje i oplemenjuje tonus kože, smanjuje vidljivost umerenih bora i finih linija, hidrira i poboljšava ten.

alma hybrid ožiljci

Nema period oporavka tako da pacijenti mogu da nastave sa svojom normalnom dnevnom rutinom. Bezbedan je za sve tipove kože, čak i za tamnije. Snaga neablativnog lasera od 1570 nm leži u pokretanju neokolageneze i regeneracije dermisa, dok epidermis ostaje neoštećen.

Rezultati tretmana uključuju poboljšanu teksturu, ton kože i mlađi izgled. Bezbedan je, minimalno invazivan i pacijentima je potrebno 3 tretmana da bi postigli najbolje rezultate.

Koja stanja možemo tretirati Alma Hybrid laserom?

  • Fine linije i bore
  • Akne
  • Ožiljke
  • Neujednačen ten i teksturu kože
  • Različite pigmentacije
  • Opuštenost kože i strije

Zbog čega je tretman Alma Hybrid laserom jedinstven?

Lepota i efikasnost Alma Hybrid tretmana leži u kombinaciji različitih talasnih dužina laserskog zraka koji obnavljaju kožu uz minimalnu nelagodnost i oporavak.

CO2 laser– koristi apsolutno preciznu frakcionu lasersku energiju da kombinuje koagulativne, termalne i ablativne efekte.

1570nm– je moćan neablativni laser koji svojim termičkim efektom pokreće regeneraciju dermisa. Iako je toliko moćan ostavlja epidermu neoštećenom.

IMPACT- to je dodatna opcija na Alma Hybrid laseru kojim se obezbeđuju još bolji rezultati. Zbog svoje jedinstveno patentirane ultrazvučne tehnologije omogućava transepidermalnu isporuku lekova ili drugih aktivnih supstanci.

Efikasno isporučuje esencijalne proizvode za kožu kroz mikroprolaze koje je napravio CO2 laser svojim akustičnim pritiskom.

Ono što ujedinjuje dve moćne energije je HIGRID- omogućava potpuno prilagođavanje tretmana, bezbedan je, precizan i osigurava da se oba lasera koriste u odgovarajućoj meri.

Ko je idealan kandidat za ova tretman?

Pojedinci koji žele da tretiraju fine linije, bore, da se posvete celokupnom podmlađivanju lica ili da reše problem ožiljaka.

Odgovori na najčešća pitanja pacijenata u vezi sa Alma Hybrid tretmanom?

1. Da li je tretman bolan?

Tretman nije bolan jer se upotrebljana anestetička krema.

2. Koliko tretmana je potrebno da bi rezultati bili uočljivi?

U proseku je potrebno uraditi 1-5 tretmana, a kod potpune ablacije samo 1 tretman.

3. Koliko vremenski traje 1 tretman?

Tretman traje oko 30 minuta.

4.Kada ćemo videte rezultate tretmana?

Rezultate je moguće videti nakon 3 do 4 nedelje ali se konačni rezultati pojavljuju za 4-6 meseci.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.