HydraFacial tretman – blistava i zdrava koža lica

SREDA, 09.03.2022

HydraFacial tretman brzo je postao jedan od najpopularnijih tretmana za lice u savremenom svetu, i ne treba da čudi zašto je to tako. Budući da se radi o neinvazivnom tretmanu koji ne zahteva oporavak, a istovremeno daje odlične rezultate, sve veći broj njih se okreće upravo HydraFacial-u kao svojoj primarnoj funkcionalnoj, integrativnoj spa rutini za negu kože lica.

hydrafacial tretman beograd

Šta je HydraFacial tretman?

HydraFacial je tretman za lice koji se izvodi uz pomoć patentiranog uređaja za obavljanje pilinga, čišćenja, ekstrakcije i hidratacije lica.

Ovaj svojevrsni sistem nege kože može da vam obezbedi hidrataciju, da ukloni mrtvu kožu, prljavštinu, ostatke i nečistoće, dok istovremeno čisti i umiruje vašu kožu.

Šta tretman obuhvata?

HydraFacial uključuje 4 tretmana lica spojena u jednu sesiju: čišćenje i piling, nežni hemijski piling, vakuumsku ekstrakciju i hidratantni serum.

Koja je najveća prednost ovog tretmana?

HydraFacial tretman regeneracije se može koristiti za skoro svako stanje kože i na bilo kom tipu kože. Daleko manje je invazivan od tradicionalnih tretmana lica kao što su agresivni pilinzi ili laserska resurfacija kože, koji ostavljaju vašu kožu crvenom i iritiranom satima ili čak danima nakon tretmana.

Upravo zbog neinvazivnosti i efikasnosti tretmana, HydraFacial tretman je odličan izbor za tinejdžere, kao i za odrasle osobe.

Evo nekih od razloga zašto se naši pacijenti odlučuju baš za ovaj tretman:

  • Deluje na svim tipovima kože. Bez obzira da li imate osetljivu kožu ili akne, suvu ili masnu kožu, HydraFacial će raditi za vas.
  • Nema oporavka. Možete čak i da nanesete šminku istog dana ako želite.
  • Odlični i odmah vidljivi rezultati. Pošto je veći deo ovog neinvazivnog tretmana kontrolisan posebnom Hydrafacial tehnologijom, svaki put možete postići konzistentno visok kvalitet tretmana. Takođe možete odmah videti pozitivne rezultate. Preporučujemo ga čak i pre venčanja ili važnih događaja za blistav, zdrav sjaj vaše kože.

Kako se tretman obavlja?

HydraFacial traje u proseku 30 minuta i obuhvata sledeće tretmane:

1) Čišćenje i piling

Prvi korak HydraFacial-a je čišćenje i piling kože. Ovo uklanja mrtve ćelije kože i sebum, dok nežno otvara pore.

2) Nežan hemijski piling

Za razliku od klasičnih hemijskih pilinga koji su često iritantni ili bolni i ostavljaju vašu kožu crvenom satima ili danima, HydraFacial koristi mešavinu salicilne i glikolne kiseline koja ne izaziva iritaciju kože.

3) Ekstrakcija

Uz pomoć jakog, bezbolnog vorteks vakuuma vrši se uklanjanje mitisera i nečistoća iz vaših pora.

4) Hidratantni serum

Na samom kraju tretmana se primenjuje umirujući antioksidativni i hidratantni serum sa peptidima i drugim korisnim hranljivim materijama. Ovo pomaže u detoksikaciji, podmlađivanju i hidrataciji kože.

Koliko dugo traju rezultati?

Jedna od sjajnih stvari kod HydraFacial-a je to što su rezultati odmah vidljivi i mogu trajati do sedam dana, u zavisnosti od toga koliko dobro brinete o svojoj koži nakon tretmana. I iako ćete primetiti razliku u vašoj koži nakon samo jednog tretmana, za optimalne rezultate, trebalo bi da se podvrgnete HydraFacial-u na svake 2-4 nedelje.

Budite marljivi što se tiče čišćenja, hidriranja, tretiranja kože serumima i korišćenju kreme za sunčanje sa najmanje SPF 30 svakog dana, i moći ćete da produžite rezultate.

obnova kože hydrafacial

Ko nije dobar kandidat za HydraFacial tretman?

HydraFacial je prikladan za sve tipove kože, ali bi trebalo da ga izbegavate ako imate aktivan osip, opekotine od sunca ili umerene do teške akne ili rozaceu.

Tretman takođe nije namenjen trudnicama, budući da neki sastojci koji se koriste, kao što je salicilna kiselina, nisu testirani i dokazano bezbedni tokom trudnoće.

Koliko često može da se primenjuje HydraFacial tretman?

Učestalost sesija HydraFacial-a najviše zavisi od vašeg tipa kože i ciljeva u pogledu postignutih rezultata. Preporučujemo ponavljanje tretmana na svake 2-4 nedelje.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.