PRP

Poslednjih godina popularnost PRP (Platelet Rich Plasma – Plazma obogaćena trombocitima) tretmana veoma raste. Sve više pacijenata upoznaje se sa efektima ove sjajne intervencije i njenim benefitom na duge staze. Shodno tome većina lekara koji se bave estetskom i antiaging medicinom veoma rado ubacuje u svoju ponudu i ovu vrstu tretmana.

Polaznici kursa detaljno će naučiti šta je to PRP, kako se preparat priprema, koje se komponente nalaze u preparatu i koja su njihova dejstva na kožu.

Svaki polaznik detaljno uči mehanizam delovanja preparata, koje regije se mogu tretirati i kako. Uči ceo protokol rada i tehnike aplikovanja, teoretski i praktično na modelima.

Koje su indikacije, koje kontraindikacije, da li ima komplikacija i koje mogu biti, kako ih rešiti?

Učesnici će naučiti kako da objasne pacijentu o kakvoj se proceduri radi, šta da očekuju, kako da se ponašaju kod kuće nakon intervencije, posle kojeg perioda se vide rezultati, nakon kog perioda se preporučuje ponavljanje za optimalne i dugotrajne efekte.

CELLULAR MATRIX

Cellular matrix predstavlja udruženo sinergističko delovanje hijaluronske kiseline u tečnom stanju i preparata PRP iz krvi pacijenta. Prestavlja još jednu varijantu regeneracije i podmlađivanja plazmom uz pojačanje efekata hijaluronskom kiselinom.

Polaznici će steći saznanje o tome koja je razlika u pripremi preparata, protokolu rada, načinu dejstva i efektima u odnosu na PRP bez dodatka hijalurona.

Sve dodatne informacije i termine održavanja edukacije možete saznati na: +381694455601