PRP i Cellular Matrix – 5 stvari koje treba da znate, a jedna će vas oduševiti

PETAK, 18.09.2020

PRP i Cellular Matrix su najefikasniji, najbrži i minimalno invazivni tretmani regeneracije i podmlađivanja kože. Predstavljaju 100% prirodna i sigurna rešenja za zategnutiju, baršunastiju i hidriraniju kožu. Efekti se postižu uz pomoć hijaluronske kiseline, male količine plazme iz sopstvene krvi i faktorima rasta. U nastavku teksta pročitajte 5 stvari koje treba da znate o ovim tretmanima, od kojih će vas jedna oduševiti.

prp cellular matrix

1. Kakav je postupak PRP tretmana?

Plazma u našoj krvi sastoji se od trombocita koji su izuzetno bogati faktorima rasta, što se pokazalo korisnim i jako efikasnim rešenjem za podmlađivanje i regeneraciju kože. Ovaj postupak je relativno jednostavan, brz i traje svega oko 30 minuta. U osnovi podrazumeva vađenje krvi iz ruke pacijenta, odvajanje trombocita i ubrizgavanje istih direktno u površinski sloj kože.

2. Koja je razlika između PRP i Cellular Matrix tretmana?

Cellular Matrix predstavlja tretman gde se koristi preparat PRP-a obogaćen tečnom hijaluronskom kiselinom. Sinergističko, udruženo delovanje, ova dva sastojka višestruko poboljšavaju rezultate. Hijaluron, osim što sam po sebi hidrira i poboljšava regeneraciju u velikoj meri povećava i efekte PRP-a. Omogućava da se tako primenjen PRP  duže zadržava na mestu ubrizgavanja i produžava stimulaciju ćelija, čime se pojačava efekat regeneracije.

3. Da li postoje neželjeni efekti?

S obzirom da se kod ovih tretmana koriste trombociti iz vaše krvi, nema štetnih ili po život opasnih neželjenih efekata. Potpuno su sigurni, prirodni i uglavnom tretmani bez rizika. Jedini neželjeni efekti ovih tretmana je javljanje manjeg crvenila i blagih modrica u i oko tretiranog područja i to samo privremeno.

prp cellular matrix

4. Koliko tretmana je potrebno za potpuni efekat?

Za najbolje i dugotrajne rezultate, u početku se preporučuje serija od 3 tretman u kontinuitetu sa razmakom od mesec dana između dva tretmana, nakon čega ih radimo ređe u cilju odrzavanja rezultata. Broj tretmana se razlikuje od osobe do osobe, a najviše zavisi od stanja same kože. Za preciznije informacije o kontinuitetu ovih tretmana potrebno je konsultovati se sa doktorom.

5. Akcijska ponuda i čak 50% popusta na PRP i Cellular Matrix tretmane!

Poliklinika Rea Medika je svim pacijentima, koji žele zategnutiju, baršunastiju i hidriraniju kožu, obezbedila popust od čak 50% na PRP i Cellular Matrix tretmane do kraja septembra. Ukoliko želite da zakažete neobavezujuće konsultacije radi daljeg informisanja ili da odmah zakažete svoj termin na vreme, to možete uraditi OVDE.