Spec. dr Sonja Đorđević

Dr Sonja Đorđević, lekar na specijalizaciji iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2017. godine sa prosečnom ocenom 8,68.

U periodu od 2018. do 2020. godine svoje radno iskustvo obogatila je u specijalnoj bolnici za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju ,,Klinika Varis“ nakon čega je svoje znanje nastavila da stiče u ordinaciji za estetsku hirurgiju ,,VS Clinic and Beauty“ a kasnije i u poliklinici ,,Analgesis group“ gde se dodatno usavršavala u polju estetske medicine.

Od nehirurške estetske medicine posebno izdvaja primenu Botulinum toksina, hijaluronskih filera, mezoterapije, mezoterapijske lipolize, hemijskih pilinga, PRP-a i LFL i Silhouette Soft niti i mezoniti.

Osim estetske medicine, Dr Sonja Đorđević bavi se problemom proćelavosti i transplatacije kose dok su joj u polju estetske hirurgije omiljene intervencije na preoblikovanju tela, grudi i nosa zbog čega je i odabrala specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Neprestano se usavršava u u polju estetske medicine i estetske hirurgije u zemlji i inostranstvu.

Spec. dr Sonja Đorđević