dr Nataša Milošević

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Nakon završetka studija stažirala je u Domu zdravlja “Zrenjanin”, a prvo zaposlenje dobila je u Hitnoj pomoći Doma zdravlja “Zrenjanin”.

Dragoceno iskustvo u radu stekla je sa pacijentima svih starosnih doba, zdravim i bolesnim pacijentima kao i iskustvo u rešavanju urgentnih stanja različite etiologije i stepena hitnosti.

Nakon što se njena porodica 2015. godine preselila u Beograd, počinje da se bavi anti-aging i estetskom medicinom. Njena pedantnost i neverovatan osećaj prema pacijentima, pomogli su joj da postane veoma uspešna u svom poslu i da se stručno poptuno ostvari.

Nakon tri godine rada u „estetici“, ostvarila je svoju želju da postane deo tima Poliklinike “Rea Medika” i nastavi svoje usavršavanje u anti-aging i estetskoj medicini.

Omiljene intervencije su joj podmlađivanje hijaluronskim filerima, „MIC“ za usne, tretman botoksom i podmlađivanje vrata mezonitima.

Svoje usavršavanje nastavila je na prestižnoj klinici u Istanbulu “Natural Hair Turkey” kod dr Royal Khankishiyev i dr Tarik Pak, te u Beograd donosi najsavremenije tehnike transplantacije kose.

Pored problema ćelavosti i proređene kose, koža, tj. akne, ožiljci od akni, proširene pore i slično, su takođe sfera njene uže specijalnosti.

Upravo zbog toga je Dermatovenerologija njena izabrana specijalizacija.

dr Nataša Milošević