Plasma pen

Šta je plasma pen?

Plasma pen tretman predstavlja vrlo efikasnu intervenciju koja rešava problem opuštene kože na licu (naročito kapcima) i telu (stomak, noge itd), a svoju primenu je pronašao i kod problema strija bilo kog porekla, veoma uspešno ih tretira kroz samo par dolazaka.

Tokom godina sve više se teži tome da se izbegne hirurgija u estetske svrhe i zbog toga pronalaze sve efikasnije nehiruške metode. Plazma pen intervencija je upravo takva nehiruška metoda podmlađivanja koja veoma uspešno ulazi u koštac sa problemima opuštene kože.

Plasma zrak se precizno isporučuje na 1mm površine kože u najpovršnijem sloju izaziva momentalno kontrahovanje (zatezanje), a u dubljem sloju (dermisu) izaziva toplotni poremećaj i time snažnu stimulaciju stvaranja kolagenih vlakana, što traje i narednih nekoliko meseci i dovodi do još boljeg zatezanja i regeneracije.

Nakon tretmana ostaju krastice i blagi otok koji prolaze nakon 5-7 dana.  Kako se koža oporavlja i zarasta tako se dodatno regeneriše i na taj način postižemo zatezanje.

Rezultati su vidljivi veoma brzo nakon intervencije, a takođe su i veoma dugotrajni, oko  3 godine.

Tretman je moguće po potrebi ponoviti nakon 2 meseca, ali je posebno bitno naglasiti da se za tretman biraju isključivo zimski meseci kada ne planiramo izlaganje Suncu.

Klikom Ovde možete pogledati kompletan cenovnik naših usluga ili Ovde zakazati konsultacije sa našim doktorima.